זירוז לידה כאשר לא מתפתחת לידה טבעית -נא עזרתכן. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
13 תגובות
עמוד 1
  • כנסי לפה!

http://www.dafydula.com/116737/tipim

אני לא ממליצה על זרוז- זה הרבה פעמים לא עוזר, סתם כל אחד (רופא ואחות) דוחף לח משהו חדש, הורמונים או אצבעות לנרתיק ואת סתם סובלת! זה אפילו כואב לפעמים.

תנסי את הדרכים הטביות שהבאתי לך בקישור, או אפילו עדיף קיסרי (הם יציעו לך אותו בחרום בכל מקרה אם הזרוז לא יעבוד
  • אני דולה ובלימודים לומדים על זירוזים טבעיים:
    יחסי מין (מוכח הכי טוב), טיולים ארוכים, אכילת אוכל חריף, רפלקסולוגיה יש נקודת לחיצה מעל העקב שיכול לזרז לידה, שתיית תה פטל שמרכך את הרחם...
    הכי חשוב שיהיה בשעה טובה
  • ואואו...
    אני מעדיפה טבעי...
    ולא ניתוח קיסרי
    נשמע לי מפחידדדדדדדדד

אוףףףףףףףף
    מה עושים?
  • בלידה הראשונה קבלתי זימון לזרוז בבי"ח אז כאופציה אחרונה הלכתי למשהי שהיא דולה ורפלקסולוגית ועושה זרוז טבעי - ז"א כל מיני לחיצות,
    הייתי אצלה בלילה אחר כך עשיתי הליכה וב6 בבוקר ירדו לי המים והתחילו לי צירים, אם את רוצה 0523892629 קוראים לה יעל.

בלידה השניה היתה לי ירידת מים מקוניאליים וישר נתנו לי פיטוצין, זה פשוט גרם לצירים להגיע והייתה לי לידה מצוינת לא כאב בכלל (ישר שהתחילו לי הצירים הכואבים לקחתי אפידורל).
    בכל מקרה ברור שלא כדאי קיסרי מרצון! לדעתי.

]
  • היי נענע..
  • אני אברר לך (עשיתי לפני 3 שנים) או שתתקשרי.

]
  • 120 ש"ח

]
  • סבבה תודה
  • במבוש יקירה!
    אמנם אני לא הגעתי לשלב כזה בהריון.
    לי הייתה ירידת מים בשבוע 37.4 אבל ללא פתיחה. אחרי 12 שעות של צירים בלי פתיחה ובלי אפידורל הם החליטו סוף סוף לעשות את הזירוז. זה לא פיקניק, כאב לי נורא, אממה-זה עזר מאוד ואחרי שעה וחצי כבר הייתה פתיחה קטנה וקיבלתי אפידורל.
    אני יודעת שקיסרי זה לא נעים בכלל בלשון עדינה. כמה חברות שלי סיפרו לי על ההחלמה מזה, לא נעים בכלל.
    אז אני מאחלת לך שזה יהיה כמה שפחות כואב וטראומטי.
    בהצלחה
  • תודה
    רבה סמיילי1...
  • עדיף טיבעי,
    ועדיף לא קיסרי,
    אבל קשה דרך האינטרנט לתת פיתרון.
    ההחלטה היא בסופו של דבר שלך בלבד,
    ואם את סומכת על הרופא שלך אולי כדאי להתייעץ איתו,
    על הבעד ונגד, ולהגיד לו מה יש לך על הלב.
    אני עברתי קיסרי.....וממי....זה ממש לא פיקניק....החלמה קשה וארוכה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • לי עשו זירוז בשבוע 40+5 ימים והייתה לי לידה מדהימה ברור שכאב נורא אבל אצלי בכל אופן זה לא היה כל כך נורא זו הייתה לידה ראשונה ככה שאין לי עם מה להשוות
    עם הזירוז הפתיחה גדלה מהר מאוד הייתי סכ"ה 7 שעות בחדר לידה שרוב השעות בעצם היו הלחיצות שיהיה בהצלחה ולידה קלה

• היי
    eti_ar

רציתי לשאול אותך איזה סוג של זירוז נתנו לך?
    כי יש מספר סוגים..

תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה