תאמינו או לא... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות תאמינו או לא הייתי בפגישה היום אצל הרופא שלי- שהוא מומחה לפוריות ומי הופיע?!
    בעלי
    ישבתי במסדרון וחיכיתי להכנס לרופא ופתאם אני מריחה ריח מוכר מאחורי (בעלי היקר מסריח הוא מחליף מדים פעם בשבע והוא חזר עכשיו מפעילות וסתבר שבעזה חחחחחחחחחחחםםםםםםםםם)אבל כמה שמחתי להריח את זה באותו רגע ריחמתי על הרופא שצריך להיות תקוע איתו בחדר סגור למשך כמה דקות...
    עבור כל ההפניות שקיבלתי נכרת לפחותיער שלם.
    נשלחתי לצילום רחם וכמובן בדיקות דם(והמון...) אולטרסאונדים(והמון...)
    בעלי נשלח לבדיקת זרע (והיה מצחיק כי הרופא אמר לו שהולכים לתקוע לו מחט בגודל 14 ס"מ לביצים ולשאוב זרע, פעם ראשונה שראיתי את בעלי בלחץ , כמובן שהרופא צחק איתו...
    נקוה שעכשיו הוא יקח את זה ברצינות[
    אבל עכשיו אני בבית שוב לבד הוא כבר חזר לבסיס ועצוב לי
17 תגובות
עמוד 1
  • קטע... אני בדיוק רשמתי לך תגובה בהודעה קודמת

אני שמחה בשבילך שהבעל הופיע (גם מלוכלך ומסריח זו התקדמות...)
    בעז"ה בשורות טובות מאמי אסור להפסיק לחלום

בקרוב

החסידה בפקק...
  • קבעתי צילום רחם ללניאדו יום רביעי הבא. הרופא אמר שזה שטויות וסתם נשים מקטרות. אבל מהפורם הזה אני מבינה שיש נשים שהיו מרביצות למי שהיה אומר להם שזה שטויות.
    השד כזה נורא?
  • זה מאוד אינדיוידואלי!
  • לפחות הוא הופיע!
    זה כבר סימן טוב!
    שיהיה בהצלחה מאמי
  • אפשר ללכת לבד לזה (צילום רחם)?
    הכוונה מותר לנהוג הביתה או שזה מזעזע את כל הגוף?
  • בשורות טובות
    אמן!
  • עדיף לא לנהוג וללכת עם מישהי (או מישהו מסריח אם הוא לא בבסיס) למקרה שלא תרגישי טוב.
    לי אפילו היה דימום וכאבים עזים בבטן ורציתי להרוג את כולם (אבל הפרצוף המכייך הראשון בו נתקלתי היה הבעלול שאותו שלחתי לכל הרוחות!
  • אני ממש ממש ממש שמח לשמוע שבעלך הגיע, כל הכבוד לו! הו אמראה שאיכפת לו ממך ושהוא באמת אוהב אותך.
    אני מקווה שהתקופה האחרונה שמצאת את עצמך בוכה הרבה וכואבת תהיה תקופה שתשאר בזכרון בלבד. בהחלט ניצינים של אור.

יופי! בהצלחה!

אגב, צילום רחם כואב בד"כ למי שסובלת מכאבי מחזור, אני בהחלט ממליצה לקחת משככי כאבים לפני.
    ליאישית זה ממש ממש כאב
  • לצערי אני אהיה לבד עד עכשיו הסתדרתי אני מקווה שאמשיך
    לגבי הכאבים אני משתדלת לא לחשוב על זה אני חייבת לעשות את הבדיקה בכל זאת גם אם זה כואב. אני לא מגיבה כל כך טוב למשככי כאבים אני נרדמת מהר לכן כדאי שאוותר על זה אם אני נוהגת.
    נראה אולי המסריחול שלי ימשיך ל
    אתן רואות איומים באמת עוזרים הוא היה סתירה בפנים להבין כמה קשה לי ואם הוא רוצה שאמשיך להיות פה כדאי להתייחס.
  • את צודקת בהחלט וכל עוד זה עובד תמשיכי
  • שלום יקירה!
    אני ממש שמחה לשמוע שיש התקדמות לכל הכיוונים.
    חן חן לבעלך! הוא הוכיח שאת כן חשובה לו והוא אוהב אותך
    רק שימשיך ככה

לגבי צילום רחם-לי זה לא היה כל0כך נורא. אני מקווה שגם לך לא יהיה נורא.

בהצלחה בהכל
  • האמת שהצילום עצמו לא מה שמלחיץ זה התוצאות...
    ולבעלי יש אח תאום היחיד שיודע שאנו התחלנו טיפולים והוא התנדב לקחת אותי אז לא אהיה לבדי.
  • שיהיה בהצלחה !!!
    אני ממש שמחה לשמוע שהוא הגיע והיה איתך ...
    אני מקווה שמעכשיו זה יסתדר וימשיך להיות רק טוב !!!
    שיהיה בהצלחה והדרך תהיה קלה יותר משלי שתבשרי לנו בשורות טובות במהרה !

ומעכשיו אני רוצה ממך רק דברים חיובים בלי עצבות רק מתוך שמחה ואמונה .
    שה' יגשים כול משאלות ליבך לטובה באמת אני מאחלת לך מכל הלב....
    בהצלחה מותק !

• אני ממש שמחה שהוא הגיע, כל הכבוד!!!! באמת היה נורא עצוב לקרוא את ההודעות שלך שהכאב פשוט נשפך מכל שורה, מכל מילה ומכל אות שכתבת...
    זה מוכיח שאהבה והרבה רצון מנצחים כל קושי!!!
    שיהיה בהצלחה מתוקה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה