היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר שבועיים אני עצבנית רצח, ובאה לי לקרקף את כולם... יש לי כאבי מחזור כבר שבוע וחצי אני זוללת גלידות בלילות אני חרמנית ובאה לי על בעלי כל הזמן ()
למרות שכבר בזבזתי הון על ערכות הריון מכל סוג וצבע, למרות שבעקשנות ראיתי רק פס אחד, בוהק ומכאיב ביום שני השבוע קניתי ערכה נוספת, וכעסתי על עצמי מאוד! ובערב מרוב ייאוש כשהלכתי להתקלח עשיתי פיפי על המקלון....... ופתאום... תוך שניה... אני רואה... 2 פסים חזקים מרוב האושר שכחתי שאני בלי בגדים ולפני מקלחת קפצתי מחדר אמבטיה ערומה לסלון , מנופפת במקלון הבדיקה בעלי ראה אותי ונהיה ככה: ואני דוחפת לו לפרצוף את המקלון: "אני בהריון!!!!!!!!!!!!!!!"
אז היום, עשיתי בטא - 120 בדיוק היום אני מתחילה שבוע 5 עדיין אין לי בחילות, אבל אני מרגישה המון אושר ואהבה לעובריקו ולילדה שלי
אז רציתי להגיד לכן תודה רבה בנות מדהימות על התמיכה ואוזן קשבת אני יודעת ששיגעתי אותכן לא מעט
והמון המון בהצלחה לכולן שיהיו רק בשורות בדמוי חסידה
אוהבת את כולן
26 תגובות
עמוד 1
מזל טוב איזה בשורות משמחות! שיהיה רק אושר בריאות והצלחה
שמחה מאוד עבורך!!! שיהיה הריון קל ותקין......... אמן........
תודה כבר הייתי בטוחה שאני הולכת לקבל אני שמחה שטעיתי
מזל טוב!!!
יאווו איזה כייייייייף מזל טוב!!!
ושאלה... :) כמה זמן איחור היה לך?? היו לך דימומים? או כלום כלום???
וואו! איזה יופי!!! אני מאוד שמחה בשבילך את רואה-אף פעם אסור להתייאש שיהיה לך הריון קל, נעים, כיפי
תודה מתוקות שלי Shiran23 היה לי איחור של יומיים כשעשיתי את הבדיקה החיובית לא היו לי דימומים, רק כאבי מחזור קלים, והרגשה שמשהו זז בבטן התחתונה כנראה בגלל הפעילות ברחם
איזה כייף לך מזל טוב בהצלחה בקרוב אצל כולנו........
תודה רבה
מזל טוב!!!!! כיף לשמוע
וואי מזל טוב !!!! אני בדיוק כמוך (חוץ מהקטע של החרמנות אני עייפה ל הזמן) אני גם מקווה שאני אמצא בסוף את הפס השני..... מתי מצאת אותו ? לפני או אחרי האיחור ???????????
michaln, יומיים אחרי האיחור
וואי איזה כיף לך יאללה, אני גם רוצה כבר.... ומבינה את האושר שלרוץ עם המקלון אפילו בלי תחתונים מיה שמחכה לחסידה.....
מזל טוב!!!! המשך הריון קל ותקין!!!! והלוואי שבשורה זו תהיה הראשונה ברצף ארוך ארוך של חדשות טובות לכולנו!!!!
מזל- טוב מתוקה!! שמחה בשבילך מכל הלב!!!!
עכשיו רק נקווה שכולנו נידבק ממך...
נ.ב אחרי כמה זמן של נסיונות הצלחתם? ואם השתמשתם איזשהי עזרה? ערכת ביוץ וכד...?