שיווה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות.

מישי יודעת מה קורה עם שיווה?

היא ממש חסרה לי...

דינה? אולי את יכולה לחדש משו???

מלודיה.
5 תגובות
עמוד 1
  • בדיוק גם אני רציתי לשאול הרבה זמן לר היתה בפורום.
    אני מקווה שזה מהסיבות הטובות

אירית
  • אני אמסור לה שאתן מחפשות אותה..
  • היי יקרות
    מלודיה וליידי מה שלומכן?
    לפני כחודש עברתי IVF ראשון, נשאבו 20 ביציות, והוחזרו 2 עוברים, אחרי 12 יום בטא נמוכה מאד (18), ופרוגסטרון בשמיים, הרופא היה אופטימי וביקש שאחזור על הבדיקה יומיים אח"כ, הבטא עלתה רק עוד קצת (24) והפרוגסטרון המשיך לטפס, והרופא עדיין אופטימי ביקש להמתין יומיים ולחזור על הבדיקה, היה לי ברור שמדובר בהריון לא תקין, והתקווה היחידה שלי הייתה שלא מדובר בהרון חוצרחמי. אבל אז הבטא (סופסוף) התחילה לרדת.
    כרגע אני במשא ומתן עם הרירית שלי, שהיא תגיע ל7 מ"מ אני אחזיר את הפוטנציאלים שלי (המוקפאים).
    אהובות שמחה לשמוע מכן, ספרו לי מה עבר עליכן בתקופה האחרונה.
    מקווה שהשנה החדשה תביא עמה בשורות טובות לכולן.
  • אוי חמודה.

ממש געגעתי.

את לא מזהה אותי כ"כ, (לפחות בניק הזה) נאלצתי להחליף ניק...

אני החודש עוברת בעזרת ה' לI.V. F. ראשון!!! היום גב' מחזור הגיע.... זהו. זה מתחיל להיות רציני.... מקווה שיהיה בסדר.

עכ"פ, שמחה שהגבת! ממש חסרת לנו פה. האמת שזה היה הרבה יותר מהנה אם היית חוזרת עם תשובות חיוביות. אבל אני בטוחה שיהיה בסדר!!! חוצמזה שאנחנו גם אוהבות אותך בנטורל:).

שיהיה בשורות טובות לכולנו ואם אפשר אז גם בקרוב:).

מלודיה.
  • היי שיווה מה שלומך בובה קודם כול אני מחזיקה לך אצבעות .

אני לצערי עברתי תקופה לא טובה אחרי ההריון כימי היה לי שוב תשובה שלילית ומאז אני בהפסקה של כמה חודשים גם מבחינה כלכלית , פיזית , נפשית.
    ניסיתי לעבור לבית חולים אחר אבל מכיוון שההמתנה ארוכה אז מפאת גילי אני אשאר באותו מקום (תל השומר).
    בכל אופן יש לי עוד חודש תור אצל הפרופסור שאני מטופלת וכנראה ואני מקווה מאוד שלא שאני אצטרך תרומת ביצית דבר שאני לא מעוניינת.
    זהו זה הסיפור שלי ואני מקווה שנשמע בשורות טובות ושתהיה לכולנו שנה טובה ופוריה.

נשיקות ושנה טובה ומתוקה

נ.ב- את אמרת לי לפני כמה חודשים שאני לא לבד את זוכרת?
    את צודקת יש לי משפחה תומכת ואוהבת ויש לי אותכן שמאוד תומכות ומעודדות.
    אירית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה