חדשה ישנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני חוזרת אליכן- בשם משתמש חדש, הייתי כאן בעבר בטיפול הקודם - שהצליח כבר בהזרעה הראשונה. (יש לי בן)
    עכשיו לפני טיפולים שוב - רק שהפעם נקודת הפתיחה שונה מעט... יש לי רק חצוצרה אחת- השניה נכרתה בהריון חוץ רחמי שהיה לי
    בנוסף, עשיתי פרופיל הורמונלי - FSH גבוה 17.6 (בטיפול הקודם היה לי 12) וזה קצת מדאיג הרופא בעצמו היה מודאג ואמר שככל שהגיל עולה באופן טבעי גם התפקוד של השחלות יורד ואם הFSH שלי גבוה עכשיו...בגיל 33.... מה יהיה בהריון הבא?
    בקיצר, קצת מוטרדת, אשמח לשמוע מבנות שיש להן ניסיון בנושא או מקרה דומה לשלי ובכלל - כל דבר שיש לכן לומר
    הפורום מדהים- מזל שיש אותו
5 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון הצלחה
    מאחלת לך שהות קצרה ושתזכי בקרוב לביקור מה
  • לא נורא מאמי!
  • את צעירה מאוד יקירתי,
    אין לך שום סיבה לדאוג,
    אם הצלחתם בהזרעה ראשונה בפעם הקודמת,
    זה יכול להצליח גם עכשיו,
    אז נכון שיש רק חצוצרה אחת,
    אבל צריך גם רק ביצית אחת...והחצוצרה שלך יכולה לתת אותה....
    וזה מה שחשוב.
    מאחלת לך המון בהצלחה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • תודה על העידוד, האמת שהחצוצרה היחידה שלי לא הטרידה אותי עד עכשיו...אבל מהרגע שגיליתי שהFSH כ"כ גבוה, בשילוב עם העובדה לגבי החצוצרה - זה כבר סרט אחר. אני אמורה לבייץ היום/מחר ואין שום סימן לכך או רמז - בד"כ יש הפרשות שלפני ביוץ, אתן יודעות על מה אני מדברת, והפעם כלום.
    אנחנו בלי קשר עובדים במרץ אבל בתוך תוכי אני מרגישה שמשהו השתבש
    בכל אופן בעוד חודש יש לי תור נוסף לרופא, ועד אז יגיעו תוצאות בדיקות הזרע של בעלי ונראה מה יוחלט לגבינו - IVF או IUI
  • בהצלחה חמודה!
    אל תשכחי לעדכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה