בדיקה ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    רציתי להתייעץ איתכן, אם קיבלתי בפעם האחרונה ב-15/7 אפשרי מחר לעשות בדיקה ביתית או כדי לחכות עוד קצת?אני יודעת שרצוי לחכות אבל קשה לי
    להתאפק.
    בחודש הקודם המחזור הגיע לאחר33 יום וחודשיים לפני כן המחזור הגיע לאחר 29 יום ו27 יום.
    אמן אמן

תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • אם המחזור לא סדיר,
    הייתי מחכה עוד קצת,
    אם את לא יכולה לחכות יותר, והסקרנות קורעת אותך,
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • עדיף בדיקת דם מחר בבוקר!
    הערכה הביתית תראה כנראה שלילי כי עוד מוקדם!
  • מה הפרוצדורה לבדיקת הדם, פשוט קובעים לאחות ואומרים מה מטרת הבדיקה או לעבור אצל רופא המשפחה? ועוד שאלה, תוך כמה זמן יש תשובה? יום למחרת?
  • אני לא יודעת איך זה בקופות חולים אחרות, אבל אני במכבי והייתי צריכה להביא הפניה לבדיקת דם (רופא משפחה או נשים). אבל שמעתי על בנות שפשוט הלכו לאחות במעבדה וביקשו לעשות בדיקת דם בלי הפניה ועשו להם..
    תוצאות מתקבלות תוך כמה שעות. הכי מהר שקיבלתי היה 5 שעות והכי לאט זה 12 שעות.
    בכל אופן בגלל של הייתי כאן שבועיים אני לא מכירה אותך אז תרשי לי לברך אותך על ההצטרפות לפורום וכמובן לאחל לך המון המון בהצלחה!!!

• תודה רבה על האיחולים ואמן אמן אמן שזה ילך החודש, זה הניסיון התשיעי שלנו.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה