היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול העברנו את התינוקת למיטת תינוק, ואתמול היא התהפכה בפעם הראשונה מהגב לבטן. אז ממש שמחנו... אבל... היא התעוררה בלילה כל שעה וחצי בזמן שבעריסה היא הייתה ישנה עד 4-6 בבוקר. ב-א-ס-ה!!! מה אתן חושבות זה מהמיטה הגדולה או מההתהפכויות? כמה פעמים שקמתי היא הייתה הפוכה. הדילמה היא האם להחזיר אותה לעריסה או לא? (היא בת 3 וחצי חודשים)
]
8 תגובות
עמוד 1
יקח לה כמה לילות להתרגל היא צריכה להתרגל למקום חדש גבולות חדשים זה לא קל היא צריכה ללמוד להתהפך בחזרה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
הי סביר להניח שהיא מתעוררת בגלל המיטה החדשה. תתחדשו. הייתי קונה נחש של כריתי לשים סביבה ע"מ שהיא תחוש מוגנת יותר - המיטה עצומה והיא כ"כ קטנה. פשוט צריך לצמצם בנתיים את השטח שיש סביבה.
אין טעם להחזיר חזרה לעריסה הרי בקרוב היא תהיה גדולה מידי לעריסה לא תוכלי להתחמק מזה
שיהיה בשעה טובה. אל תעבירי אותה בחזרה. תני לה כמה לילות להתרגל בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
כל שינוי אצל הקטנים מצריך תמיד תקופת הסתגלות זה קורה עם מעבר מעריסה למיטה, ובמעבר לישון לבד בחדר שלהם וזה קורה כשגומלים מהנקה ועוברים לבקבוק או שעוברים למוצק או כל שינוי הכי קטן בלו"ז. זה לא אומר שצריך ישר להיבהל ולחזור אחורה... בסוף הם מסתגלים להכל העצה שקיבלת על הנחש של כריתי מעולה...גם אני ממליצה
כל שינוי מורגש אצלם יכול להיות שזה בגלל המיטה ויש מצב שזה גם מההתהפכות תני לה צאנס עוד כמה לילות
היא תתרגל בסוף הכי חשוב זה להתמיד תמיד במה שמחליטים
אני הייתי תמיד מקפלת סביבם שמיכת פוך כזו, שתעטוף אותה והיא תרגיש שעדיין המקום קטן, כמו בעריסה