אני אובדת עצות... עזרה בבקשה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן ארבע כמעט. ככלל ילד טוב, חמוד, מקסים, חכם (כל מה שאמא פולנייה יכולה להגיד על הילד שלה
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל לפי דבריך אחת הדברים שאני רואה בו מקום לתיקון הוא שאתם מאפשרים לו לצפות בתכניות שמלמדות אותו דברים לא רצויים כגון "אני שונא אותך"
    תתחילו עם להגביל טלויזיה אתם לא משתמשים במילים האלו בבית וזה טוב ואין סיבה שהוא ילמד מתכניות טלויזיה משפטים כאלו.
    דבר שני - פינת העונש פינת המחשבה פסק זמן לא משנה איך קוראים לזה אצלנו זה עובד יופי ואנחנו בקושי משתמשים בה אבל זה כי התחלנו להשתמש בטכניקה מיד כשעמית התחיל לבדוק גבולות ולכן גם היום כשהוא מנסה הוא יודע שאין משחקים מתנהגים לא יפה הולכים לפסק זמן
    לא כתבת אם ניסיתם את הטכניקה או לא אבל אני יכולה להגיד שאני מאוד מאמינה בשיטה אבל בתנאי שמתמידים בה ומבצעים אותה כמו שצריך בלי הנחות ועם כוונה מלאה
    הילדים במיוחד בגיל הזה בודקים גבולות כל הזמן וזה לא רק הבן שלך אז אל תרגישי רע ילדים הם גם שונים באופי ויש ילדים שיותר קל לעבור איתם את התקופה ויש כאלו שיותר קשה אז זה לא בהכרח טעות שלכם
    אין בית ספר להורים ואנחנו עושים טעויות וזה בסדר וזה שאת שואלת ומתייעצת עושה אותך אמא טובה ומקסימה שדואגת לבת שלה ורוצה לגדל אותו כמו שצריך
    ולכן לא קרה כלום הכל בר שינוי את יכולה להכנס גם לאתר של סופר נני יש שם הרבה טיפים והיא גם בניגוד אלינו מישהי מקצועית
    בהצלחה מקווה שעזרתי
  • תודה רבה מירית,
    אני אחפש באתר של סופר נני (כמה חשבתי עליה ועל התוכניות שלה לאחרונה, אבל לא העליתי בדעתי שיש לה אתר
  • היי
    קודם כל פינת מחשבה צריכה להיות מקום ניטראלי כלומר בטח לא החדר שיש לו מלא משחקים שם ומלא גירויים
    תחפשי פינה "משעממת" אנחנו שמנו שרפרף באיזו םינה בסלון
    לגבי עמית אז לא הוא אף פעם לא התנגד כי התחלנו את זה בגיל צעיר והוא למד שאין ברירה אחרי שמזהירים אותו פעם אחת בפעם השניה הוא הולך לשם
    לגבי ההתנגדות הפיסית לפי מה שראיתי מתוכניות של סופר נני המקורית צריך פשוט להחזיר אותו לשם מבלי לדבר גם אם זה 30 פעמים בסוף הוא יבין שאין ברירה והוא חייב לשבת שם ושאתם רציניים
    זה לא קל בכלל!!! לא עברתי את זה על בשרי אבל ראיתי כמה קשה זה יכול להיות בתכניות אבל אם תחליטו שזהו אתם עקביים ושניכם עובדים על זה - זה ישתלם בסוף
    בהצלחה!!!! ואגב הוא צריך לשבת בפינת עונש דקה על כל שנה כלומר 4 דקות
    תקראי באתר את כל התהליך כי חשוב ליישם את התכניקה בצורה מדוייקת

[
  • אני אישית זוכרת את השלב אצל ליאור...
    אצלנו זה המשיך לבעיות קשב וריכוז.

זה לא קשור לטלויזיה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה