היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי .... קבלתי בתאריך 23.7.10 וכבר שבוע אני עם כאבי מחזור והחזה כואב, ביצעתי הבוקר בדיקה ביתית והתוצאה שלילית... האם זה מוקדם מידי? ואם מוקדם, מתי לעשות בדיקה ביתית / דם?
14 תגובות
עמוד 1
זה מוקדם, מאוד מוקדם אפילו תעשי בדיקה ביום שבו את אמורה לקבל מחזור - 23.8 אבל הכי טוב אחרי כמה ימים של איחור
לי יצא תשובה חיובית רק אחרי יומיים של איחור
בהצלחה
אני מצטרפת אלייך, אני קיבלתי בערך כמוך חודש קודם ב- 15/7 ועשיתי בדיקה הבוקר וגם יצא שלילי, איזה מחרפן זה אלוהיםםםםם. אולי עשינו מוקדם מידי באמת. המחזור שלך סדיר?
זה מוקדם ביותר! תעשי בדיקת דם ביום שני הבא ב-23.8. לא לפני!
raydes5 - המחזור שלי לא סדיר, אבל בזמן האחרון הוא כן... אני בדרך כלל מחשבת חודש מלא, כלומר אם קבלתי ב- 23.7 אז כביכול אני אמורה לקבל ב- 23.8 מה גם שבזמן האחרון משך המחזור שלי ארוך... למרות שהחודש הוא היה רק שבוע... אני מחזיקה לך ולי (וכולן...)
הלוואי ואמן אמן אמן שהלך לנו החודש
מצטרפת לאיחול ... הלוואי גם אני צריכה לעשות בדיקה ב 22/7 מתה מסקרנות .
בהצלחה לישי מחזיקה גם לך, חבל שאין לנו יותר אצבעות להחזיק
טוב, עשיתי בדיקה ביתית למרות שאני אמורה (הלוואי ולא ) לקבל שבוע הבא. יצא לי פס חלש חלש... נבדוק עוד כמה ימים שוב... וגם יצא לי פצע חום בפה מחזיקה לעצמי ושה - תבוא כבר.
אם יצא לך פס חלש חלש זה סימן טוב פס זה פס, ולא משנה אם הוא חלש או חזק תבדקי בעוד מספר ימים, פס אמור יותר חזק יותר ככל שעובר הזמן
האמת, שאתמול עשיתי בדיקה ביתית, והתשובה היתה שלילית היום שעשיתי שוב את הבדיקה כבר יש התקדמות, פסח חלש... הלוואי
מחזיקה לך, הלוואי וזה זה.
בנות, מה יהיה, אני אמורה לקבל שבוע הבא. אני מרגישה על הפנים, כבר כמה ימים אני חלשה, אבל ממש חלשה, רוצה רק לישון...כואבת לי הבטן, וישלי כל רגע פיפי, הבדיקה הביתית אמורה כבר להראות סימנים או שעדיין מוקדם מידי? (המחזור האחרון 23.7.10, והוא לא סדיר...)
גם אני עשיתי בדיקה הבוקר יצא שלילי נראה לי מוקדם מידי תעשי ביום ראשון ,שני בדיקת דם . בואי נקווה לטוב נראה לי שאם נהיה לחוצות זה לא ילך