הייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלומלום לכולן.....
    זו פעם ראשונה שלי בפורום, ואני רוצה לומר לכולכן שאפו על העידוד והתמיכה שאתן מעניקות אחת לשנייה- כל הכבוד !
    והאמת שאני גם ישמח לקצת עזרה- בעלי ואני מנסים כבר שבעה חודשים להיקלט וזה לא עובד, כמה שאני מנסה להרגע זה לא עובד, משום מה כל מי שנמצאת סביבי כבר בהריון וזה פשוט מחרפן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    חשוב לציין שהווסת אצלי בכלל לא סדיר, מה אפשר לעשות??
    הייתי אצל רופא נשים, ביצעתי בדיקות דם, הכל תקין, מה לא בסדר?????.
    אני כבר ממש בדאון- למה לכולם זה עובד ולי לא- אני לא מצליחה להבין את זה ?!

אשמח לקבל קצת ייעוץ....
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • היי, ברוכה הבאה קודם כל, ואמן שזה ילך לך מעכשיו. מסתבר שלא לכולן זה הולך בקלות רבהאחרת לא היינו כאן. אני מנסה כבר תשעה חודשים וגם לי ולבעלי לה ממש הלך עד עכשיו וגם סביבי ישנן בנות שהתחתנו אחרינו והן כבר בהריון, זה קטע קשה לחוש שאנחנו לא בשליטה על הגוף שלנו.
    אני לא מומחית גדולה בלייעץ אבל אשמח לתת מכל ה במידת הצורך בכל עת עד שנסתלק מכאן לפורום נשים בהריון.
    אז מחזיקה לךעד שיבוא קטן ומקסים.
  • קודם כל תודה רבה.....
    ואני באמת מקווה שנצא מהפורום הזה ומהר....
  • התחלת כבר איזה שהן בדיקות??
    או שאת פשוט מנסה להירגע וממשיכה לנסות?
  • התחלתי רק לפני כחודש עם ערכות הביוץ והשבוע קבעתי לרופא נשים ואבקש ממנו הפנייה לבדיקת הורמונים ובדיקת זרע. כיוון שעדיין אין שנה הבנתי שאצטרך לספר לו שאני מנסה כבר שנה כיוון שיש כאלו שלא נותנים הפניות לפני כן.
    מה יש לומר, לא פשוט אבל אני מנסה להישאר אופטימית.
  • האמת שאני כבר הייתי עם הערכה לבדיקת ביוץ וזה לא כזה היה יעיל, הייתי אצל רופא נשים ואמרתי לו את האמת שאנחנו מנסים כבר חצי שנה והוא ישר נתן לי הפניה לבדיקות דם ובדיקת זרע...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה