הרגתי אותם ???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
8 תגובות
עמוד 1
  • הם יחזרו לשם זה לא יעזור ששלחת אותם
    ואם לא הם אז אחרים

יש רשת נגד יונים מומלץ בחום גם המתקין בה ומרסס נגד הכינים שלהם אנחנו עשינו את זה הרשת עושה את העבודה ליונים אין מאיפה להיכנס

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • בדיוק בגלל זה יש את מצוות שילוח הקן.
    מדובר על השלב שהיא עדיין דוגרת-
    אם חשקה נפשך בביצים, מצווה לגרש (לשלח) את היונה.

לאחר הבקיעה שלהן זה ממש התעללות....
    גם אני שונאת יונים, במיוחד את הליכלוך והגררר גרררר שלהן על הבוקר

• הייתי נוהגת כמוך. לא רק שזה ליכלוך רציני גם הכינים שלהם מאוד מזיקים , גורמים למחלות בדרכי הנשימה. כשיש ילדים קטנים ממש לא רצוי שיהיו יונים בסביבה.
    מה שנכון הן יחזרו ומניסיון שלי רק הרשת עזרה.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• למה לא זרקתם אותם בגינה? למה להעיף מקומה 17
  • איכס בעע אני שונאת יונים.גם אני הייתי עושה מוך
    שימו רשת ותעשו ריסוס או מה שלא צריך נגדם כי אחכ זה ממלא את המרפסת בקקי שלהם ונהיה שם ממש ג'יפה ובאמת שלא נדבר על הכינים.
  • פרט קטן וחשוב ששכחתי... יש לנו רשת אבל מלמעלה כנראה היא השתחררה קצת - שמהו כמו 20 ס"מ ומשם נכנסה היונה....

ב 6 שנים שאנחנו כאן... לא היו לנו יונים... ו אין לנ גינה כאן...
    ובשביל יונה קטנה... לא ארד איתה בידיים 10 קומות במיוחד כדי לשחרר אותה ...

בקיצור... היא היא הלכה לעולמה- סורי...

• תדליקי נר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה