היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוף עם הערכות הריון האלה !!!!!! קניתי כבר הכל , כל הצבעים כל המינים כל הגוונים אני מפתחת תסמונות ראייה של פס שני.......מזיזה לכל כיווני האור וכלום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! די מתי זה כבר הפס השני יבוא ?????????
13 תגובות
עמוד 1
הייי.... אני מחזיקה אצבעות שהפעם הזו זה יגיע!!!!!!!!!!
נשבעתי לעצמי שאני יותר לא קונה שום ערכה עד שממש יש איחור במחזור !!!!!!!!!!!!!!! לפחות עד יום שבת
אני כל הזמן גם אומרת את אותו דבר אבל תמיד הפיתוי והסקרנות הם יותר גדולים לכן אני הכי מבינה אותך.... אני כל היום מנסה לעבוד על עצמי שצריך לנסות להרגע אז זה מה שאני באמת יכולה להמליץ לך....
כמה זמן כבר יש לך איחור?
אין מה לבדוק לפני האחור, זה תמיד שלילי
איזה איחור !!!!!!!!!! אני רק ביום שבת אמורה לקבל !!!!! עשיתי בדיקת דם ביום חמישי שעבר כי הייתי חולה אז גם על הדרך בדקתי בטא שכמובן יצאה שלילית בטא קטנה מ-2 יש מצב שהבדיקת דם יכולה לצאת חיובית עוד שבוע ?????
צר לי לאכזב אותך אבל מהידע שאני יודעת בדיקה דם זו בדיקת דם ומה שיוצא בהתחלה יוצא גם בהמשך.... אני גם ביצעתי בעבר בדיקת דם והיא יצאה שלילית וגם שבוע אחרי הבדיקה לא קיבלתי חזרתי לרופא וזה מה שהוא אמר לכן לא עשיתי שוב בדיקה ואחרי כמה ימים קיבלתי!
מיכל לי בדיוק יש אותה הבעייה המחזור שלי היה ב22/7 ואני מרוב הסקרנות שלי הלכתי לקנות ערכה . וכמובן שיצא שלילי ...אבל בינינו ידעתי שזה מה שיהי פשוט הסקרנות אכלה אותי. בואי נחכה ליום ראשון,שני נקווה שלא נקבל
בנותתת סקרניות
לדעתי לחכות לאיחור רציני של כמה ימים ואז לקנות בדיקה.. אני החודש בדקתי רק אחרי 8 ימים
מחזיקה אצבעות..בהצלחה
"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
הסקרנות פשוט אוכלת את החתול !!!!! אצלי הוסת האחרונה היתה ב- 18.7 אבל אצלי מחזור הוא כל 35-36 ימים ומצאתי את הביוץ לפי המקלון ב- 7.8 אז שבועיים אחרי הביוץ אמורים לקבל אז אני אמורה לקבל ב- 22.8 יום ראשון הבא..........ואין לי כבר כוח עוד שבוע לחכות........ כמובן שכל הבדיקות הריון הראו שליליות עדיין, הבטחתי לעצמי שאני מחכה עד יום שבת לעשות בדיקה , שזה יהיה יום לפני שאני אמורה לקבל . וואי הלוואייייייייייייייייי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!