היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אפתח בהתנצלות, אין לי טיפת זמן להיכנס אבל אני מתגעגעת לפורום בטירוף, לכן נכנסתי להתעדכן קצת ולקרוא הודעות, אז דבר ראשון- מזל טוב לכל היולדות ולימי ההולדת של המתוקים!!
דבר שני- האם יש כאן מישהי מקרית גת
15 תגובות
עמוד 1
בוקר טוב
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
אז נראה לי שנלך לבריכה בקיבוץ גת. זה ליד איפה שהיה תאונת הרכבת, נכון?
אנחנו עוברים דירה ליישוב ליד, אהיה קרובה אלייך!
יופי מצויין!
[[[
אני גרתי ביישוב ליד ק.גת...
ישנו חוג-סוסים בקיבוץ בית-ניר. חוג אמנות שימושית בקיבוץ-גלאון+פיצריה. קייטנת-קיץ בכ"א מהקיבוצים: גת,גלאון,בית-ניר. ישנו שוק-ססגוני בשבילך בימי ג' בקריית-גת, מתנ"ס לילדים.
היי גם אני גרה בקריית גת... האמת שאין הרבה פעילויות פה אבל ממה שאני יודעת... החל מהיום יש מגלשות מים במתחם הביג... בכל יום ראשון ורביעי בערב יש מתנפחים בגן שעשועים ברחוב דוד המלך (אם תרצי אני אסביר לך איך מגיעים..)