היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי אני ממש חדשה כאן ואשמח לקבל עצתכן, ברכתכן וכו' ילדתי לפני 4 חודשים ילדה מתוקה ומדהימה אינני מסוגלת לשים פרח שכזה במעון מה גם שאני מניקה וממש לא מעונינת להפסיק את ההנקה. מטפלת זה לא בא בחשבון כי המשכורת שלי פשוט תעלם לגמרי וזה לא משתלם לי. לכן לאחר לבטים רבים הודעתי על התפטרותי ואינני חוזרת לעבודה. מה אתם אומרות? עשיתי נכון?זו ילדה ראשונה?! תודה לכולכן ויום טוב.
7 תגובות
עמוד 1
החלטה נבונה. קשה קצת כלכלית, אבל בסוף הכל מסתדר. בהצלחה! ומזל טוב
אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. אין!!!
אם את חושבת שתוכלו להסתדר כלכלית תקופה אז אין מה להגיד- עשית את הדבר הנכון. עשיתי בדיוק כמוך אחרי הלידה של גאיה והייתי איתה שנה! ואנחנו עשינו חשבון שעם הפיצויים שקיבלתי והאבטלה שחתמתי זה הסתדר לנו. זו הזדמנות של פעם בחיים.לרוב אחרי שיש כבר ילדים בבית אי אפשר להרשות לעצמינו לא לעבוד ורק להנות מהבייבי.
אני מסכימה עם לירון לגמרי
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
יפה עשית. תהני ממנה! [url=http://www.glitterfly.com]
אתם ממש מתוקות שעניתם לי. חיזקתם ואתי מאוד.
ממש לא היא קטנה תבררי מחר עם ביטוח לאומי מה הזכיות שלך אני למשל אחרי הלידה מיתפתרת והולכת לחתום בעזרת השם מקווה שלא היה בעיה