מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה להבין
    לא עברתי מספיק בחיים כדי שמשהו אחד יבוא לי בקלות?
    החודש שוב לא הצליח, ניסינו וניסינו, החלפנו תפריט, התחלתי להתאמן ולהרגיש טוב, עשינו החלטות משנות חיים ועדיין כלום...
    שנה וחצי, שנה וחצי של עליות וירידות, חברות שלי מתחתנות ויולדות ורק אני מאחור ואין לי מושג למה. נמאס לי, אין לי יותר רגשות, אני כבר לא מתאכזבת- כבר לא מרגישה כלום. אדישה. מגעילה ולא מבינה למה?? מרגישה ולא מרגישה, מתייאשת...

Amanda
3 תגובות
עמוד 1
  • גם אני עכשיו קיבלתי אחרי שנה וחצי שהרגשתי בדיוקק כמוך ממש מבינה אותך..אבל זה יבוא אל תדאגי נסי בלי לחצץ למרות שזה קשה..ואת תראי הישועה תגיע ...

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • יקירה,
    הוצאת לי את המילים מהפה. הרגשות שלך הם המחשבות שלי ושל המון בנות פה.
    אנו אומרות שאנחנו אדישות ולא איכפת לנו יותר אבל עמוק בלב זה צובט...
    צריך להיות עם אמונה ואופטימיות אבל גם ללכת לרופא ולבדוק יש פתרון להכל יכול להיות דרך פשוטה ויכול להיות דרך מורכבת יותר.
    בשנתיים שאנחנו מנסים נולדו לי מליון אחיינים וכל חברה וחברה ילדה פעמיים והתחושות קשות אבל הבנתי שלא עוזר להתבאס זה לא יביא
    צריך לקחת את הדברים לידיים ולנסות כל מיני דברים ולהתייעץ עם מומחים.
    ובגלל הנחישות, התפילות, האמונה והרצון אני בטוחה שכולנו נזכה להיות אמהות ולהפוך את הבעלים שלנו לאבות.
    סבלנות, סבלנות,סבלנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה