לא מתאפקת ומתאכזבת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    המחזור שלי לא סדיר והיו חודשים שקבלתי ביום ה36 וביום ה-40, (מנסה כבר חצי שנה).
    כרגע אני ביום 34 ולא קבלתי עדיין...אני חווה כאבי בטן כמו לפני מחזור, הבטן נפוחה, מידי פעם בחילות במשך היום ועייפות כללית. ייתכן ואני מדמיינת הכל, רוצה להאמין שזה מה שאני חווה?
    כמובן לא התאפקתי ועשיתי כרגע בדיקה ויצא פס אחד חזק !!!
    כמובן ששוב התאכזבתי וזה הכניס אותי למצב רוח ירוד
    איך עוברים את זה? ההמתנה פשוט הורגת אותי!
    מה אתן ממליצות?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני איתך, גם אני בחוסר שפיות זמנית, צריכה לקבל היום מחר ואני משתגעת ממש.
    אולי מדיטציה קלה שמבוססת על עצימת עיניים ונשימות עמוקות יעזרו
  • היי, כנראה שמוקדם מדי לעשות בדיקה... ולכן אין טעם עדיין להתאכזב!
    קצת סבלנות יקירתי, וכמובן- בדיקת דם זה הפתרון הנכון...
    אני מבינה אותך עד כמה קשה להתאפק, ושהציפייה הזאת מתסכלת ..
    אני ממליצה - פשוט לעשות הכל כדי לא לחשוב על זה, להעסיק את עצמך במשהו אחר להעביר את האובססיה הזאת שפיתחנו למשהו אחר ,, אני נרשמתי לחדר כושר - גם זה נותן לי שעתיים ללא מחשבות, וגם אני מחזקת את הגוף שלי לקראת ה ... (וכמובן שבדקתי לפני הרישום ששם יש סדנאות מיוחדות לנשים בהריון...)
    אז קחי הכל בקלות,
    אולי החודש זה החודש שלך....!!!
    מחזיקה לך הרבה
  • אני מקווה, מהפה שלך לאלוהים!
    אז לחכות ליום ה-40 ולעשות בדיקת דם?
  • לי יצאה רק פס אחד, ורק אחרי כמה ימים של איחור יצאו 2 פסים.
    תחכי לאיחור, הכי טוב
  • חכי ל-40 יום ואח"כ בדיקת דם!
  • רק להרגיע את כולן, בהריון הראשון שלי , עשיתי בדיקה ראשונה אחרי איחור של יומיים, שניה אחרי ארבעה, ושלישית אחרי שבוע של איחור ורק אז הבדיקה יצאה חיובית!!!
    כך שגם אם יש איחור של יום יומיים ואפילו שלושה עדיין זה לא אומר שלילי, עובדה שלי רק אחרי שבוע יצאו שני פסים!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה