ביוץ יום אחרי סיום המחזור?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמעתי לעצתה של clipa26 (למזלי - תודה מותק) והתחלתי בבדיקת ביוץ יום אחרי שהמחזור נגמר, וכבר הופיעו לי 2 פסים... הגיוני...?
    אני יודעת שאמור להיות בהתחלה פס חלש ופס חזק, אבל קצת קשה לי להבחין בהבדל ביניהם..עד כמה ההבדל בין הפס ביקורת אמור להיות משמעותי...עד כדי כך שקשה להבחין..?! ביקשתי חוות דעת מבעלי וגם הוא טוען שקצת קשה להבחין ואם כן אז הבדל הוא ממש ממש קטן....
    מה דעתכן? הגיוני שהביוץ בא כל כך קרוב למחזור...?
    אם כן, למה ממליצים בהוראות להתחיל רק לאחר 14 יום לפחות?!
6 תגובות
עמוד 1
  • הפס בעיקרון יתחזק ביום הביוץ עצמו ממש לצבע של פס הביקורת ואכן יכול להיות שזה צמוד לקבלת המחזור כפי שקרה לחברה שלי והיא נכנסה להריון כך.
  • את כנראה לפני ביוץ, הוא יבוא ממש ביומיים הקרובים, אבל כבר אפשר להתחיל לעבוד
  • איזה מזל שלא פעלתי לפי ההוראות שהיו מצורפות!
    לפי הטבלא שלהם אני הייתי אמורה לבדוק רק ביום ה 18!!!!!!!!!!!!
    ואז בטוח הייתי מפספסת את הביוץ!!
    איזה מזל שיש לי אותכן
  • גם לי היה ביוץ ביום מוקדם בהריון הקודם, זה היה ביום ה - 11
  • הי,
    האם את סופרת את הימים של כל המחזורים? זה חשוב, אני גיליתי שהמחזורים שלי קצרים ויכולים להיות מאוד קצרים. אני במעקב זקיקים, ותמיד מקשיבה לעצמי, ובודקת לא תמיד מהיום שאומרים לי אלא לפני. החודש למשל התחלתי לבדוק ביום 7 (!) למחזור, יום 8 הייתי כבר לפני ביוץ!!!!!! יום 8!!! אז כן הכל יכול להיות
  • היי אני חדשה כאן אני קיבלתי מחזור ב 1.8 הגיוני שביום ה-11 יהיה ביוץ כך לפחות ההפליקציה מראה לי ובאיזה מקלוני ביוץ מומלץ להשתמש שהיא הכי אמינה ?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה