הגעתי למסקנה..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל החברות שמייצרות את הערכות לבדיקה בייתית אומרות שאפשר לזהות הריון עוד לפני האיחור במחזור ברוב המקרים זה בולשייט,רק בדיקת דםםםםםםםםםםםםםם.
    הגעתי למסקנה שבשביל שנעשה עוד בדיקות ונקנה עוד בדיקות זאת השיטה............

7 תגובות
עמוד 1
  • שאלה תכנית, מה הפרוצדורה לבדיקת דם. אני אמורה ללכת לרופא הנשים שלי קודם?
  • לא ,את יכולה לבקש הפנייה לבדיקת דם מהרופאת משפחה שלך .....בהצלחה

• אני איתך
    יש מצב שזה טריק שיווקי
    הרי ידוע עד כמה נשים שרוצות להרות להוטות לראות 2 פסים,
    ומוכנות להוציא הון על ערכות.

קניתי את הערכה שאמורה לזהות 6 ימים לפני האיחור (!!!!!) והמחזור שלי מאוד סדיר,
    עשיתי את הבדיקה יומיים לפני האיחור והיה רק פס אחד.
    רק אחרי איחור ראו 2 פסים
  • בדיוק!
    אנחנו סתם מפרנסות את החברות האלה
  • אני אחכה עוד יום יומיים ואם לא יגיע עד אז אבקש מהרופא שישאיר לי הפניה, בבדיקה שעשיתי אתמול יצא שלילי.
    תודה .
  • אתמול עשיתי בדיקה בייתי יום לפני האיחור במחזור והפס השלילי היה כל כך חזק.....
    כבר הספדתי את החודש ואני אמורה לקבל היום ,איזה אכזבה...
    יש לי מידי פעם כאבי מחזור קלים והחזה התפוצץ לי שבוע וחצי לפני ,נו שהמחזור יגיע כברררררררררר כדי שאני לא אצפה.....או שיגיע בזמן או שלא יגיע בכלל.

• מחזיקה
    בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה