היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יצא לי בבדיקת דם EBV EBNA Ab IgG U/mL 234.0 (Pos:>20)
אני ודעת שזה בדיקה של מחלת הנשיקה . ברור לי גם שיש לי נוגדנים . השאלות שלי - האם יש קשר בין מחלת הנשיקה לCMV או שזה שני דברים שונים? האם , במידה וחליתי במחלת הנשיקה בהריון - זה עלול לפגע בעובר?
תודה !
11 תגובות
עמוד 1
לי היה מחלת הנשיקה
יו את מלחיצה אותי
למיטב ידיעתי EBV לא מסוכן להריון.
אני לא כול כך מבינה אבל תעכני שיהיה בהצלחה
EBV לא קשור לCMV - כאילו שניהם וירוסים שגורמים למחלת הנשיקה, אבל רק CMV מסוכן להריון ובכלל זה נראה שאת מחוסנת לEBV.
יעל, אמא של יונתן
POSITIVE " זה אומר שהיה לך את זה פעם, ולכן יש לך נוגדנים. עכשיו השאלה היא מתי חלית בזה. אם חלית בזמן ההריון אז זה מסוכן, אבל אם חלית בעבר הרחוק (10 חודשים לפני ההריון) אז אין ממה לחשוש.
מה שכתבת מתייחס לIGg בניגוד לIgm....
שניהם וירוסים שגורמים למחלקת הנשיקה אבל!!!! EBV לא מסוכן להריון וCMV כן מסוכן. מה שאומר שכל עוד אין לך את הCMV הכל בסדר, אבל בגלל שאין לך גם נוגדנים תזהרי עד כמה שאפשר
לא ברור מה קרה להודעה שלי אז אני כותבת שוב:
פוסיטיב מתייחס לכך שהיה לך את המחלה ולכן יש לך נוגדנים. השאלה היא מתי חלית בזה. אם בעבר הרחוק (עד 10 חודשים מתחילת ההריון) אז אין חשש, אבל אם חלית בזמן ההריון אז זה עלול להיות מסוכן.
אני לצערי עברתי הרבה בהריון בגלל הסיפור הזה....
תודה לכל המעודדות
הי מאמי נוגדיני EBV IGG מעידים על חשיפה בעבר לנגיף, ז"א שבעבר חלית במחלת הנשיקה.
EBV IGM מעידים על נוגדנים "טריים" מהדבקה שקרתה לאחרונה,או על מחלת הנשיקה שמתרחשת כעת בגוף אבל אם לא צירפת משהו כזה אז כנראה שלא הופיע בתוצאות?
CMV ו EBV הם שני וירוסים מאותה משפחה אבל הם וירוסים שונים עד כמה שאני יודעת רק CMV מסוכן בשליש הראשון של ההריון אבל אני בטוחה שזאת לא הפעם הראשונה שהרופא שלך שולח אותך לבדיקת וירוסים, בד"כ עושים פעמיים, בתחילת ההריון ולקראת אמצע, סוף ההריון. לא נראה לי שיש לך מה לדאוג.
נשיקות מאמי רעות הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009