למה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה כולן מסביבי בהריון ואני לא?? למה??
    אני כבר חושבת על הכל מהכל...לעבור דירה להחליף מזוזה ללכת לאסטרולגית, קוראת בקפה, משהו!!! שיגידו לי מה יהיה??.
    אני לא יכולה לחכות ככה כל חודש ובסוף להתאכזב לא בא לי על זה...ולראות את החברות מסביבי בעבודה ובכלל בהריון ככה פשוט וקל
6 תגובות
עמוד 1
  • לצערי אני לא יכולה לעודד אותך
    אני מרגישה כמוך אם זה עוזר במשהו
    אני מניחה שזה לא עוזר....
  • אין ספק שכולנו מרגישות כמוך.
    אני שולחת לך המון
    אני יודעת שזה קשה במיוחד שכולם סביבך בהריון ואת מרגישה מיואשת אבל זה עניין של זמן עד שתזכו ל
    סבלונות, סבלנות, סבלנות
    בסוף זה ישתלם
  • היי SHIRAN23 ,אני ממש מבינה ומזדהה עם תחושותייך, כל חודש זה טרוף ממש של ציפייה עד כדי איבוד שפיות זמני ואז המחזור מגיע. אנחנו פשוט נצטרך להחזיק מעמד אין לנו הרבה ברירות ובעזרת השם עם המון אמונה זה יגיע בזמן הנכון שזה צריך להגיע עבורנו.
    תחזיקי מעמד, בעצם בואי נחזיק מעמד יחד זה קצת מקל ובינתיים קבלי
  • מכירה את ההרגשה!
  • אני רוצה לתת לך טיפ ששמעתי מהרבה הרבה אנשים שהוא עזר להם מאוד.
    אני יודעת שיגידו כאן שאני סתם ממציאה דברים אבל רבנים ומקובלים גדולים מאוד מבטיחים לזוגות שיתחילו לשמור על טהרת המשפחה ילדים וההבטחות שלהם מתקיימות!!!!

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • מבינה אותך לגמרי אני אחרי 2 טיפולי הפרייה והייאוש חוגג
    כל החברות שלי כבר בסבב שני ושלישי אפילו אחותי הקטנה כבר יש לה 2 ילדים ולכולם זה הגיע בטבעיות בלי שום דבר בדרך ורק אנחנו נשארנו היחידים שאין לנו עדיין ילדים אנחנו מנסים כבר שנתיים!!!!
    שוחלת לך המון חיבוקים
    הכל זה מלמעלה....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה