הראש עובד שעות נוספות... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב לכן בנות מקסימות שלי דבר ראשון אני רוצה להודות לכן על התשובות הזריזות והמעודדות שלכן אין כמו מילה טובה בזמן נכון כדי לעודד ולעזור כדי שנוכל לאזור כוחות ולהמשיך קדימה בכל הכוח...
    אני יושבת לי בבית לפני ההחזרת עוברים מחר יש לי אולטרסאונד אני מאמינה שזה יהיה האולטרסאונד האחרון לפני ההחזרה כי בפעם הקודמת הרירית שלי הייתה כבר 5.8 שזה די קרוב ל 6 מ"מ זאת הפעם הראשונה שאני מחזירה עוברים והראש שלי לא מפסיק לחשוב כמה שאני מנסה לחשוב על דברים אחרים לא הולך לי המחשבות מתגנבות להן בלי שום הזמנה אני רואה טלוויזיה כדי שבאמת לא להתעסק עם הלחץ והדאגות וים השאלות שעולות אך זה גם לא עוזר כל פירסומת שהיא מדברת על חיתולים, אוכל לתינוקות וכמובן הילדים המקסימים והיפים שמופיעים שם וכל תחנה אחרת שאני מעבירה מדובר על הריונות לידות ממש אירוני אהה...
    הדמעות זולגות בלי הפסקה אין לי שום יכולת לעצור אותן אני לא יודעת איך להסביר מה עובר עליי אני בעצמי לא ממש מבינה הבעל שתומך בכל הכוח לא ממש יודע מה אני רוצה ולי אין שום דרך להסביר כי אני בעצמי לא יודעת אשמח לקבל עידוד אני חושבת שאני צריכה קצת חיזוקים קשה לי עם הכל לבד
    סליחה מראש על ההצפה יש לי עוד המון אבל אני חושבת שאני יפסיק כאן...
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום, יקירה!
    זה ברור וטבעי לגמרי כל מה שאת מתארת.
    תמיד לנו הנשים יש חששות ודאגות (יותר מהגברים) ובטח ובטח בתהליך שכזה.
    אבל, כמו שאמרתי לך בפעם הקודמת, אין לך מה לדאוג, מכיוון שהתהליך הפעם הוא הרבה יותר קל מפעם הקודמת. ותראי, בע"ה העוברים ייקלטו ועוד תגידי שדאגת סתם.
    בינתיים שולחת לך המון
    ועוד קצת אבקת אופטימיות
    בהצלחה רבה רבה רבה בהחזרה
    וכמובן שאני מחזיקה לך המון
  • תרגעי מתוקה, לא להלחץ!
    הכל יהיה בסדר
  • הי מותק,
    זה בסדר גם להרגיש רע - לאור כל מה שאנחנו נאלצות לעבור.
    והדמעות שזולגות - תני להם לחמם לך קצת את הלחי. המון פעמים זה מה שמשחרר את המועקה הזו שיושבת על הלב ( או הריאות - כי ממש קשה לנשום...)
    תפרקי הכל. בלי הסברים. רק את ( ואנחנו) יודעות מה את מרגישה ומילים, איך לומר, לא יכולות לתאר אפילו במעט את הסערה שמתחוללת בפנים.
    בע"ה כל התוכניות, התמונות, הנשים ההריוניות שמסתובבות לך מול העיניים כל הזמן, יהיו בקרוב מנת חלקך והשגרה היומיומית שלך.
    אז שוב ממי. שחררי הכככככככככככככככל ותלכי לקחת את הקטנים שקטנה ורגועה יותר בתקווה שבפעם הבאה שהדמעות יזלגו הן יהיו מאושר - אמן אמן אמן !!! שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה