תיאבון מוגבר בגלל ההורמונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, בנות יקרות שלי!
    רציתי לשאול אתכן, האם קרה למישהי בזמן הזרקת ולקיחת ההורמונים לפני הפרייה שהתיאבון היה מאוד מוגבר?
    אני התחלתי לקחת כדורי PROVERA ביום חמישי ולהזריק DEKA ביום שבת. ומאותם הימים יש לי תיאבון מוגבר. אני כל הזמן רותה לאכול זה פשוט לא יאומן
    הרופא אמר שהוא נותן לי אותו טיפול כמו בפעם הקודמת עם הבן שלי, אבל אז זה לא קרה לי. וגם לא היו לי את הכדורים.
    פלייייייייייייייייז!!!! הצילו!!!! תגידו לי שזה נורמלי, כלומר שזה יכול לקרות!
    אני משתגעת!!! כברמתחילה להידחס לכל הבגדים שלי, וזה ממש מדכא אותי
6 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק,
    אני טופלתי רק בגונאל, ואין לי מושג לגבי הדברים שאת לוקחת. אבל גם אני סבלתי מתיאבון מוגבר. במיוחד מכמיהה למתוק. לא, בעצם מלוח. לא, בעצם חמוץ. אולי חריף?
  • היי מתוקה!
    תרגעי הכל בסדר! גם לי היה תאבון!
  • הייי סמיילי גם אצלי התאבון מוגבר בזמן לקיחת ההורמונים ועליתי איזה קילו שניים מה גם שהכל מתנפח אז בכלללללללל.........

אני זורמת עם זה לפני שהתחלתיבטיפולים בקושי הייתי אוכלת אני ואוכל לא חברים בכלל אך מאז הטיפולים אני כל היום מחפשת מה לאכול
    ואני ממש רזה בערך 50 קילו היום אחרי חצי שנה אני שוקלת 53-4 נראה לי

אז הכל בסדר!!!! תהני והכל יהיה בסדר הרי אנחנו בדרך הנכונה לקבל את המתנה המהממת מכל
  • היי סמיילי ....
    אני רוצה להגיד לך שאני אחרי החזרה ולוקחת כדורי תמיכה , אין שעה עכולה שאני לא קמה לאכול ... התקפי רעבבב אני כבר ממש נגעלת מעצמי !
    גם בזמן הזריקות ...
    אם חס ושלום אני לא נקלטת חלילה חלילה חלילה ארני מתחילה דיאטה רצחנית !!!
  • בנות יקרות!
    תודה רבה לכן על התגובות.
    האצת שהרגעתן אותי.
    כיף לדעת שאני לא סתם דבה ופרה שאין סיבה לזה.
    "אין ייאוש"-אל תדאגי יקרתי, בע"ה תיקלטי ותמשיכי להשמין
  • אמן אמן ואמן....
    כולנו נתבשר בשורות טובות !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה