היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עוד כמה ימים ואפשר לעשות בדיקה....איזו התרגשות! תחזיקו לי אצבעות, יש לי ממש הרגשה טובה לגבי החודש, למרות שאין לי שום תחושה גופנית שונה... מי אמר שאמונה זה דבר הגיוני?... אני חושבת על זה ויש לי פרפרים בבטן 0אולי עוד משהו?...) לא הייתי אף פעם בהריון אני לא מכירה תחושות אופייניות. חשבתי אולי לעשות מחר בדיקת דם, זה יום 12... אני יודעת שאני לא יכולה לעשות בדיקת שתן להריון בגלל האוביטרל, מישהי יודעת האם זה משפיע גם על בדיקת דם? פשוט ביום חמישי לא יהיה לי זמן בבוקר לעשות בדיקה
8 תגובות
עמוד 1
ניקוש. עוד 3 ימים לתשובת בטא מהממת בע"ה שלכן באהבה, מורן......
הי בנות, תודה לכן... אבל אתן לא מבינות.... בחמישי נקבעה לי מלא עבודהלבוקר לא אוכל לעשות בדיקת דם.... ושישי אין מעבדה.... זה יצטרך לחכות לראשון.... כל יום זה נצח בימים כאלו.... חשתי לעשות מחר בשיקה ביתית ואם ייצא משהו לעשות בדיקת דם... אבל אם זה יהיה בגלל האוביטרל (נו יום אחד זה באמת כזה קריטי???) זה ייפתח ציפיות... אני יודעת שאתן צודקות...
ניקוש מה קורה איתך ככה נעלמת?
כן? נעלמתי?... דווקא אני מגיבה כאן להודעות. פשוט לא פתחתי פוסט חדש. לא יודעת אולי את צודקת ניסיתי לא להתעסק בזה הרבה. להעביר את הדבר הלא אנושי הזה של המתנה של שבועיים (אם לפחות הייתה לנו מפה אוליין... למשל: העובד שלך נמצא כאן- עם חץ לחצוצרה חחחח) עד שבוע הבא אדע האם מתחילה מחדש או שמתחילה התרגשות חדשה... יש לי הרגשה טובה שלא נתמכת בשום דבר... אני מקווה לא להתאכזב מידי, אבל אני מניחה שזה המחיר של תקווה.... הייתי צריכה להחליט עם הרופא מה עושים בחודשים הבאים... זה מוזר כשאת חושבת שזה לא יגיע לשם אבל למודת אכזבות ויודעת שייתכן מאוד. נקווה לטוב, תודה לכולכן!!! בהצלחה לנו תשמרו מקום בתפילה שלכם, קטנטן בשבילי....
ניקוש מתוקה! מסכימה עם הבנות. עדיף לחכות לבדיקת דם ולא להיכנס לסרטים מיותרים. אז התאזרי בעוד מעט סובלנות, אנחנו כאן איתך ובע"ה תכתבי לנו על בטא מדהימה
מאמי.... אני יודעת יפה מאוד עד כמה קשה לחכות בימים האלו..... המתח והלחץ הורג
אבל הכי בטוח זה לחכות לאיחור ולעשות בדיקת דם..... אם את ממש במתח אז תעשי בדיקת ביתית אבל גם זה רק ביום שבת.... ולא מחר... כי ביום ה 12 התשובה יכולה להיות שגוייה