עזרה תמיכה חיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות!

אני אספר לך קצת על עצמי אני נשואה כבר 3 שנים לבחור מקסים ומנסים כבר יותר משנתיים.
    אני אחרי 2 הזרעות ואחרי שיחות רבות עם רבנים ועדיין אין כלום!!!!!!
    אני ובעלי מנסים כבר שנתיים ואין כלום.
    אוף אני ממש מתייאשת אין לי כוחות לעבור שוב הזרעה זה תהליך ממש לא נעים ואני יודעת שאני צריכה לעבור שוב.
    אני נמצאת אצל רופא נשים שאני מרגישה שכל הזמן הוא "מזלזל" , אבל לפי כל הברכות שלו על הגיר נראה שהוא ממש טוב ומצליח להפוך הרבה אנשים להורים מאושרים ושמחים.
    אני שואלת את עצמי מתי יגיעה תורי גם אני רוצה......
    אני עוברת משברים רבים במצבי רוח וברגשות שלי, ובעבודה כל הזמן מעירים לי שאני גסת רוח אבל הם לא מבינים שאין לי כוחות אליהם גם בבית אני כזאת.
    אוףףףףףףף
    איך אני אמורה להמשיך ?עם איזה כוחות? לדעתו של בעלי לא נורא זה יגיע מגיע לנו הוא אדיש!!!!!!
    לבת דודה שלי נולד לפני חצי שנה תינוק קטן וחמוד ואני ממש מקנאה בה כי אני ממש רוצה כזה,
    כשאני משחקת איתו או מטפלת בו כולם אומרים לי מתאים לך להיות אמא מתי????
    ובתוכי אני אומרת לוואי רק מתי?????

מה עושים איך ממשיכים?

8 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק,
    כל מה שכתבת כאן, זה סיפור חיינו - כולנו באותה סירה, עם אותו הרצון, אותו הכאב, אותה הקנאה ואותן השאלות - למה דווקא לי, מה עשיתי שזה מגיע לי, האם אני נענשת על משהו, מה אני יכולה לעשות כדי לגרום לזה לקרות ומתי לעזאזל גם אני יהייה בהריון ???????!!!!!!

אז מתוקה, לא כולנו נכנסות להריון מריח האפטרשייב של הבעל, מסתבר שזה לא רק "אני" אלה "כולנו" לצערנו.
    אין מה לעשות, מילת המפתח היא ס-ב-ל-נ-ו-ת !!! ועם כל העליות והמורדות בדרך, צריך לדעת להישבר ומהר לאסוף את השברים ולהמשיך הלאה... צריך לדעת להחזיק את הראש מעל המים עד שזה יקרה - הנס שלנו ! וכמה שהוא מתוק אח"כ... שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אירה מתוקונות שלום לך וברוכה הבאה אני מאחלת לך מכל הלב שהשהות שלך באתר הזה תהיה קצרה מאוד
    אך יחד עם זאת מניסיוני האישי אין מקום יותר טוב מהמקום הזה כדי לשפוך את הלב לקבל תשובות לכל השאלות שלנו לקבל תמיכה ועידד ומילה שעושה את השינוי ונותנת את הכוחות להמשיך הלאה פה כולנו באותה הסירה ואנחנו שותפות לאותו הכאב אני מצטרפת לשני מדהימה שבאמת יודעת לתת את התשובה הנכונה ואת המילה המתאימה שתכניס היגיון לראש כדי שבאמת יהיה לנו את הכוח להמשיך הלאה כל חודש מחדש ופה בעצם אני שותפה לעיצותיה ומאחלת לך שזה יהיה החודש האחרון שלך ושל כולנו ואמן ונתבשר בשורות טובות
  • התהליך הזה לוקח המון כוחות!
  • ערב טוב אירה!
    קודם כל ברוכה הבאה
    טוב, שני כבר אמרה לך כל מה שאפשר להגיד ולייעץ.
    אני רק אוסיף-אם לא נוח לך עם הרופא זכותך להחליף אותו. התהליך הזה לא נעים מספיק כדי שגם לא נרגיש בנוח עם הרופא.
    יש מספחק רופאים מקצועיים עם המלצות חמות ותוצאות טובות וגם אנושיים.
    באיזו קופה את? מאיזה איזור? תספרי ואנחנו נוכל לייעץ לך.
    עשיתם כבר את כל הבדיקות? מה הבעיה אצלכם? מה מעכב אתכם? אתם יוגעים?
    בכל מקרה, כמו שהבנות אמרו, סובלנות סובלנות סובלנות.
    בהצלחה
  • כל הבנות כבר כתבו לך ממש יפה. רק רציתי לחזק את הנקודה בעניין הרופא. כל רופא שאנחנו לא מרגישות בנוח איתו זה רע ! על אחת כמה וכמה בנושא כ"כ רגיש. מהולל ככל שיהיה, הוא לא היחיד. רופא שרואה בך גם בן אדם ואישה וכן הלאה זה דבר שלא יסולא בפז.
    בהצלחה גדולה.

אמונה ביכולות שלנו תביא אותנו להיות נשים יותר טובות ואמהות יותר נבונות.
  • תודה רבה בנות,
    ממש נחמד לראות שישנה התייחסות ושבאמת אכפת להן אפילו שאתן לא מכירות אותי אני ממש שמחה וזה ממש מחחם לי את לב

בקשר לבעיה אין בעיה הכל תקין הזרע של בעלי טוב מאוד, אצלי הכל טוב ותקין
    אז השאלה: איפה הבעיה????!!!

האם משהי באמת יכולה להמליץ לי על רופא נשים טוב עם המלצות טובות וחמות לא מפריע לי גם רופא פרטי עם עלות כספית.
    אני גרה באזור המרכז ונמצאת בקופ"ח כללית.
    ושוב תודה רבה ואני ממש מחבקת את כולן
  • היי אני יחד עם הבנות כאן
    לגבי רופא פרטי יש את פרופסור משיח יש לו קלינקה בת"א תוכלי למצוא בגוגל
    ויש את פרופסור רון אל הקליניקה שלו ביהוד
    אני מציעה לך לעבור להפריות
    בהצלחה

אירית
  • אם הכל תקין אין צורך לעבור ל-IVF
    בד"כ אם אין בעיה עדיף לעשות הזרעות ובסוף זה עוזר.
    אם עשיתם את כל הבדיקות פשוט תחליפו לרופא אחר מומחה, אולי הוא יודע על בדיקות נוספות או טיפול אחר להזרעה. הפריה זה סרט מעולם אחר וחבל להכנס אליו בשלב כה מוקדם.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה