עזרה תמיכה חיבוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות!

אני אספר לך קצת על עצמי אני נשואה כבר 3 שנים לבחור מקסים ומנסים כבר יותר משנתיים.
    אני אחרי 2 הזרעות ואחרי שיחות רבות עם רבנים ועדיין אין כלום!!!!!!
    אני ובעלי מנסים כבר שנתיים ואין כלום.
    אוף אני ממש מתייאשת אין לי כוחות לעבור שוב הזרעה זה תהליך ממש לא נעים ואני יודעת שאני צריכה לעבור שוב.
    אני נמצאת אצל רופא נשים שאני מרגישה שכל הזמן הוא "מזלזל" , אבל לפי כל הברכות שלו על הגיר נראה שהוא ממש טוב ומצליח להפוך הרבה אנשים להורים מאושרים ושמחים.
    אני שואלת את עצמי מתי יגיעה תורי גם אני רוצה......
    אני עוברת משברים רבים במצבי רוח וברגשות שלי, ובעבודה כל הזמן מעירים לי שאני גסת רוח אבל הם לא מבינים שאין לי כוחות אליהם גם בבית אני כזאת.
    אוףףףףףףף
    איך אני אמורה להמשיך ?עם איזה כוחות? לדעתו של בעלי לא נורא זה יגיע מגיע לנו הוא אדיש!!!!!!
    לבת דודה שלי נולד לפני חצי שנה תינוק קטן וחמוד ואני ממש מקנאה בה כי אני ממש רוצה כזה,
    כשאני משחקת איתו או מטפלת בו כולם אומרים לי מתאים לך להיות אמא מתי????
    ובתוכי אני אומרת לוואי רק מתי?????

מה עושים איך ממשיכים?
5 תגובות
עמוד 1
  • אירה יקרה,
    קודם כל הרשי לי לשלוח לך

כרגע הכל נראה לך שחור, מדכא, מיאש, כואב, מתסכל את נמצאת בתהליך ארוך מאוד וקשה נפשית ופיסית אבל יקירתי זה זמני, זכרי למה את עוברת את זה העזרי בתמיכה שמסביבך ותנסי להוציא מזה את הטוב
    את תזכי להיות אמא את תזכי לחבוק
    זה יקרה, זה רק עניין של זמן.
    צריך המון סבלנות, אמונה ואופטימיות

אם את לא מרגישה בטוחה עם הרופא שלך תמצאי מישהו אחר כל כך חשוב לסמוך על הרופא המטפל ולדעת שאפשר להתיעץ ולקבל תשובות לשאלות.
    תרגישי טוב
  • את תמיד יכולה להחליף רופא.
    אגב, יודעים מה הבעיה אצלכם?

• תודה רבה על היחס האוהב.
    לשאלה האם יודעים מה יש לנו? לא יודעים הכל תקין הזרע של הבעלי מציון אצלי הכל טוב.

אז השאלה איפה הבעיה?!?!?!?!!?

האם מישהי ממליצה לי על רופא נשים טוב שאפשר לסמוך עליו לא מפריע שזה היה פרטי עם עלות כספית.
  • הי , אני ממש ממש מבינה אותך. אני ובעלי ניסינו להיכנס להריון במשך שנתיים וחצי - 5 הזרעות , רופאים, רבנים, וכל דבר , רפואה אלטרנטית..מה שאת לא רוצה..וכלום לא קרה..כל פעם הייתי מקבלת את המחזור ונכנסת לדיכאון , בוכה הרבה ...במיוחד שכל יום חברה אחרת שלי נכנסה להריון...
    עד לפני 3 חודשים זה קרה - הצלחנו.
    נכנסתי להריון כנראה מההזרעה...ואין מאושרת יותר ממני.
    תחזיקי מעמד כל דבר מגיע בזמן שלו...הרבה אמונה וסבלנות..
    מאחלת לך הצלחה ובעזרת השם...בקרוב אצלך...זה יגיע...כל דבר מגיע בזמן שלו.
    מקווה שהצלחתי קצת לעודד אותך.
    יום טוב

• מאמי, אם הכל תקין, אז אולי זה בגלל הלחץ?
    אני יודעת יפה מאוד כמה קשה להילחם בלחץ הזה,
    אולי אם תנסו לעשות קצת הפסקה מהריצה הקדחנית הזאת אחרי הריון, תצליחו
    הרבה פעמים אצל זוגות שאין להם בעיית פוריות,
    הבעיה היחידה זה מתח ולחץ.
    בעלי תמיד אמר לי, ברגע שיש לחץ נפשי ומתח,
    השרירים של הגוף לא רפויים,
    והוא קרא איפשהו שזה מפריע לעובר להשתרש ברחם,
    כי רחם זה גם שריר, והוא אמור להיות רפוי ו"רגוע".
    אני מקווה שלא חפרתי לך יותר מדי

מה שאני מנסה להגיד, תנסו להירגע
    אני יודעת שזה קל להגיד קשה לבצע
    אבל אני בטוחה שאתם תצליחו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה