היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב, אז החלטתי לקנות מינשא בשבילי לליאם..... על מה אתן ממליצות? לא כ"כ מבינה כי לא התעניינתי אבל עכשיו מתחילה לבדוק בשביל לקנות מינשא <שיהיה טוב ואיכותי>....
אז מי שיודעת אשמח להמלצה...
10 תגובות
עמוד 1
לי היה מאוד כיף עם המנשארי. אף פעם לא היה לי אומץ לקשור על הגב אבל מקדימה רום היה גם עם הפנים קדימה וגם אליי. וקשרתי גם על הצד בגיל שנה שנסענו לטיול.... אני היום ברוח של תמונות אז קבלי- אחות מחלקת ילודים מדריכת הנקה
תלוי מה את מחפשת יש את כל המנשאים מבד שהתינוק יכול לשכב בתוכם (עידן צרח כל פעם שניסיתי להכניס אותו
המנשאים היקרים יותר סטייל בייבי ביורן הם לא ממש מגיל לידה כי התינוק לא שוכב בהם.הוא כאילו עומד עם הפנים אליך או עם הגב. גם אני ממליצה על מנשאי הבד.לי היה תינוכיס אבל אין על הלופי....יותר קל ללבישה גאיה היתה במנשא הזה עד גיל 8 חודשים..או עד שיצא לי הגב מהמקום
אני דווקא בדעה הפוכה מכל מי שהגיבה , בבן הגדול היה לי מנשארי וכמעט שלא השתמשתי. לבת שלי השתמשתי בחודש וחצי הראשון במנשארי ומאז בבייבי ביורן ואין יום כמעט שאני לא משתמשת בו. זה אמנם יותר יקר אבל לדעתי שווה את הכסף, במיוחד בקיץ כי מנשארי ממש מחמם אותך ואת התינוק.
]
כן האמת שזה גם שיקול.בקיץ זה סיוט לשים מנשא בד. זה כמו ללכת עם פוך עליך
היי נטלי!! מה שלומכם? ראיתי את התמונות שלכם מאילת בפייסבוק, אתם משפחה כזו מתוקה!! אוריה מתוקה, פרינססה.. וליאם גדל ב"ה..
ממליצה מאוד מאוד על בייבי ביורן. יש להם מנשאים מאוד מאוד מאווררים. למיטב זכרוני הם יותר יקרים ממה שרשמו פה, אני זוכרת משהו כמו 600 ש"ח. אני אישית קטנטונת וקשה לי לסחוב, וזה עזר נורא!! ויש לו תמיכה טובה לראש כך שאפשר להשתמש בו מגיל מאוד מאוד קטן. אולי לא לידה אבל בטח חודשיים כבר אפשר.
מיכל
בייבי ביורן. אין עליהם! יש להם תמיכה מעולה לגב אני לא הסתדרתי עם המנשארי
מיטל
כמו שאמרו לפני "בייבי ביורן" מעולה אני זוכרת שנשאתי את עמית איתו בגיל שנה כמה שעות בגן חיות ולא הרגשתי אותו יש הגבלת משקל אבל ממש לא 4 קילו? אפשר להתחיל מ3 קילו וחצי עד 12 קילו לדעתי והוא יותר יקר מ400 ש"ח אבל שווה כל שקל
מאמי יש לי 2 מנשאים של טומי ושל.....לא זוכרת... אם את לא מעוניינת לקנות אני אשאיל לך