בדיקת זרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות,
    בעלי נשלח לבדיקת זרע (לבית החולים בלינסון)
    אמרו שהתור הכי קרוב שיש להם הוא באוקטובר
    נראה לכם הגיוני? יש דרך להקדים את זה?
13 תגובות
עמוד 1
  • מההה??????
    אני לא יודעת איפה את גרה, איזו קופ"ח, והאם את מטופלת בבריאות האשה, אבל זה לא אמור להיות כך.
    אני יודעת שבראשון לציון יש מעבדה, ואת יכולה להגיע בכל יום בבוקר, בשעות מסויימות עם הפנייה,והיא עושה את הבדיקה. למחרת יש תוצאות.
    תנסי לברר על מעבדות לבדיקת זרע דרך קופ"ח, תרימי לשם טלפון ותבררי..
    בהצלחה
  • גם אני לא כל כך מבינה
    זה הדבר היחיד שחשבתי שאני לא אצטרך לדאוג לו (עד כמה שזכור לי אין לי זרע)
    אבל כמובן הוא מפיל את זה עליי אומר לי שאם אני רוצה את הבדיקה שאני אתמודד.
    מחר יש לי צילום רחם ואני מספיק לחוצה
    אחרי זה אני אנסה להתקשר למעבדות, אבל זה לא כזה פשוט כי הוא עם הפניה צבאית ואני יודעת שלא כל מעבדה מקבלת את זה
  • למה הפניה צבאית?
    בדיקת זרע עושים במכון, ולא דווקא בבי"ח
  • דיברתי עם מכבי והם אמרו לי שרק עם הפניה צבאית הוא יכול לעבור את הבדיקה בגלל שהוא לא שייך לשום קופה ואף אחד לא יקח אחרויות כספית על זה.
    והפניה צבאית זה רק בלינסון אסף הרופא או צריפין.
    צריפין כרגע המעבדה לא מקבלת בדיקות זרע.
    אסף הרופא אמרו שיקח לפחות 3 חודשים ובלינסון קבעו ל 20 באוקטובר.
    אני לא יודעת מה לעשות?
  • אם הוא בצבא אז הוא לא שייך לאף קופה???? איזה שטויות
  • בגלל שהוא בצבא הוא לא שייך לאף קופה הוא שייך למדינה.
    אני קצת בלחץ עכשיו בגלל הבדיקה מחר לכן אתקשר מחר אחרי הבדיקה
    לברר על פרטי.
  • הי, מתוקה!
    תגידי ופרטי זה עולה הרבה כסף?
    אני פשוט לא מאמינה שדרך המבא זה כל-כך הרבה זמן המתנה.
    אולי הוא באמת יכול לברר עם מישהו לגבי זה?
    בהצלחה מחר בצילום. את מי את לוקחת איתך?
  • אני לוקחת את עצמי
    אני מקווה שיהיה בסדר

לגבי הבדיקה אין לי מושג כמה עולה פרטי, אני אצטרך לברר מחר
  • שיהיה בהצלחה ותעדכני
  • בהצלחה!
    גם אני חושבת שעדיף פרטי, שיעלה כמה שיעלה.
    אבל זה לא הגיוני לחכות עד אוקטובר!
  • רגע אחד...
    איזה בדיקה בדיוק בעלך צריך לעבור??
    כי גם הרופא אמר לכם משהו על מחט של 14 ס"מ ועכשיו גם התור הקרוב באוקטובר?! זה נשמע מוזר!!! אולי זה לא בדיקת זרע רגילה?
    אני קבעתי תור בהתחלה למעבדה שבהסדר עם מכבי, ואחרי זה הלכתי למעבדה פרטית של פרופ' בקרטוב (הבנתי שהוא תותח, מחייא את המתים
  • בנות יקרות,
    רציתי להתייעץ - בעלי בצבא, לפני שבועיים עשה בדיקת זרע והתוצאות שיצאו (וזה רק מלהסתכל בעצמנו, הוא עדיין לא נפגש עם הרופא) נראו גרועות מאוד. אני לא זוכרת את כל הפרטים אבל היה רשום שאצלו התנועתיות אפס, ריכוז מאוד נמוך וכל מיני פרמטרים אחרים שנראים גרועים בהסתמך על הטווחים שמופיעים ברשימה.
    אני ממש נכנסתי לדיכאון עצום כי לא חשבתי שהמצב כזה. בעלי הוא בחור בריא, עושה ספורט... הוא אמר לי שהוא לא הרגיש נוח עם כל הבדיקה הזאת והרגיש שלא יצא לו משהו.
    אני לא יודעת מה לחשוב, האם צריך לנסות שוב או שלהתמודד עם התוצאות?? אני מפחדת מהנורא מכל....

• צר לי לשמוע על התוצאות אבל כמו שנאמר פה המון פעמים על כל בעיה אפשר להתגבר השאלה באיזה דרך
    צריך להתיעץ עם רופא בגלל שהוא בצבא הוא צריך לפנות לרופא צבאי שהם בדרך כלל לא מומחים בעניין אז אני ממליצה לך לפנות לרופא שלך.

סליחה על השאלה אבל איפה בעלך עשה את הבדיקה? ממי קיבל הפניה? כמה זמן חיכתם עד שקיבלו אותכם?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה