היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכן בנות מקסימות נרגעתי הרבה מאתמול תודה לכן על החיזוק עכשיו נכנסתי לבית יום מלא בעבודה קשה מחכה כבר למנוחה שלי.... בבוקר עשיתי בדיקת אולטרסאונד לא היו תוצאות מעודדות מסתבר שהרירית שלי הייתה בפעם הקודמת 5.3 מ"מהגדילו לי את האסטרופם מ X2 כדורים ביום ל X3 כדורים ביום והרירית לא מתעבה לה היום אחרי 6 ימים במתכונת של ה X3 כדורים הרירעית שלי רק 5.8 מ"מ הגיוני??? למה היא לא מתעבה לה אני אוכלת סלק אדום כמעט כל יום אמרו לי שזה טוב לעיבוי של הרירית היו שינו לי שוב את המתכונת ל X3 כדורים ביום { בוקר צהריים וערב } ובלילה לפני השינה להחדיר לנרתיק כדור 4 היה למישהי פעם בעיה כזאת??? זה ממש מוזר לי ביום ראשון אני אמורה שוב לעשות אולטרסאונד והוסיפו לי גם בדיקת דם!!! אשמח לקבל תשובות או לשמוע סיפורים דומים...
1 תגובות
עמוד 1
שמעתי שחליטת עלי פטל (לא סתם פטל אלא בחנות טבע) עוזרת לרירית. בדיקת דם בטח שעושים כדי לבדוק את רמות ההורמונים תואמות את הזקיקים והרירית, ואם הם ברמה טובה יחסית לשלב במחזור.