היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביום שבת אני אמורה לקבל מחזור ואין שום סימנים להריון להיפך, יש סימנים למחזור חצ'קונים! מה יהיה? מעכשיו אני מבואסת, נראה לי שאני אקבל מחזור איך זה יכול להיות? מישהי להסביר לי?הרי בפעמים הקודמות הצלחתי מיד ובקלות ומה קרה שהפעם נתקעתי?!
6 תגובות
עמוד 1
חצ'קונים זה גם סימן ל, דרך אגב. לי יצאו בערך 6 (מזל שנעלמו לפני שבוע), קוסמטיקאית שלי יישר התחילה "לחשוד" חצ'קונים יוצאים עקב פעילות הורמונלית, זה יכול להיות סימן למחזור ויכול להיות סימן להריון אל תאבדי תקווה
שלום נעמונת! אני מסכימה. זה סימן לשני הכיוונים. כך שהרימי ראשך חשבי באופטימיות ואני מחזיקה לך
נעמונת יקרה,
הכל יכול להיות. מחזיקה לך ותבשרי לנו על בהצלחה
גם אני אמורה לקבל ביום שבת ... איזה מתח כבר יש לי כל מיני תחושות ודרך אגב גם לי יצאו חצ'קונים מה שבדרך כלל לא קורה . נקווה שכולן תכנס להריון..... תעדכני