שאלה קטנה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן!
    לפני שבוע לצערי הפלתי, על אף שהייתי על גלולות
    בע"ה אחרי המחזור הקרוב אני אמורה להפסיק את הגלולות ולהתחיל את התהליך ... :)
    רציתי לשאול אם העובדה שהפלתי עובר בזמן גלולות מעידה על כך שאין לי או לבעלי שום בעיות פוריות? ושבגלל שנקלטתי אפילו עם גלולות זה אומר שההריון יבוא מהר?
    (או שאני צריכה להנמיך ציפיות שבחודש הבא זה לא יקרה... )

תודה
    ----------------------------------------------------

בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
5 תגובות
עמוד 1
  • זה אומר שאין לכם כנראה שום בעיה!
    אבל זה לא אומר שכל חודש את יכולה להרות
  • איזה יופי ב"ה
    אבל יש לי עוד שאלה, שמעתי על מישהי שהפילה (ממש ראתה את זה) כשהיא הייתה על גלולות, אבל היא עשתה בדיקת הריון אחרי ההפלה כדי לבדוק אם לעשות אולטרסאונד ויצא שלילי- מה זה אומר?שזה לא היה הפלה?

• אין מה לראות בחודש הראשון של הריון... החברה שלך לא היתה בהריון...
    גם אני פעם שאלתי את רופא הנשים שלי כי גם אני שמעתי את הבולשיט הזה ממישהי, והוא כמעט צחק לי בפנים...
    ביום האיחור אורכו של העובר בערך 0.2 מ"מ, כלומר פחות מרבע מילימטר!!!
    רק אחרי שלושה שבועות של איחור העובר מגיע לאורך של סנטימטר אחד ואפשר ממש לראות אותו (אם מתאמצים). וגם אז הכל נראה גושים גושים של קרישי דם... ואחרי שלושה שבועות של איחור הבטא כל כך גבוהה שאין לה שום סיכוי להיעלם יום אחרי ההפלה...
    אז שלא יעבדו עליכם....
  • מה היא ראתה בדיוק???
  • לא יודעת לא הייתי שם
    היא ראתה משהו כזה שומני גוש של משהו לא ברור..

ופאפאיה- אלא אם כן היא הייתה בהריון ולא ידעה מזה ועדיין קיבלה מחזור,יש כאלה שמקבלות מחזור בחודשים הראשונים...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה