היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולן!! בעלי עשה בדיקת זרע אולי מישהי תוכל לומר לי אם היא תקינה... מחר יש לנו תור לרופא אבל אני ממש בלחץ.... בריכוז תאי הזרע במליונים- הבנתי שהתקין הוא מעל 20 מיליון תאי זרע במ"ל ובבדיקה יצא 0 בסעיף של סה"כ תאי זרע במליונים- הבנתי שהתקין הוא מעל 50 מיליון תאי זרע ובבדיקה יצא: "נצפו 3 תאי זרע מחוץ לרשת".
אני חושבת שזה גרוע אבל מנסה להישאר אופטימית... מישהי יכולה לעזור?? ואם זה כן כזה גרוע.. אז מה אין סיכוי????
7 תגובות
עמוד 1
אם את מתארת נכון אז הבדיקה לא טובה. אבל חייבים לחזור על הבדיקה לפחות 3 פעמים ורצוי ב-3 מעבדות שונות! אל תעשו כלום לפני שאתם עושים בדיקה 3 פעמים! כי הזרע יכול להשתנות מדי פעם ויכול להיות שנפלתם על יום גרוע.
נויה היקרה, לצערי אין לי מספיק ידע בשביל להגיד לך מה זה אומר, כי כל מה שאני יודעת מתבסס על המידע שמצאתי באינטרנט ופחות או יותר זהה למה שאת יודעת בעצמך. על סמך הידע הזה לא נראה לי שהבדיקה תקינה
תודה לכן, פאפיה, ברגע שקיבלתי את הבדיקה גם אני חפרתי באינטרנט והבנתי שהיא לא טובה וכשהתקשרתי לבעלי לספר לו על שהבדיקה הגיע הוא ישר שאל אותי.. "נו.. מה כתוב?" אז עניתי לו שאני לא מבינה בזה ושנחכה מחר לראות מה הרופא יגיד.... אני יודעת שבאיזהו שהוא מקום זה יפגע בו מאוד! ובע"ה הקב"ה יתן לי כוחות רק לחזק אותו, ונעבור את התקופה הזאת עם הרבה ילדים בסוף.
זה לא אמור לפגוע! תגידי לו שאת אוהבת אותו והוא עדיין הגבר בשבילך!
היי נויה בוקר טוב
יש לי ידע בבעיות זרע אכן גם לבעלי יש בעיה ממש גרועה בזרע
אומנם אני לא רופאה ולא כלום אני אומרת לך מידע כללי שצברתי ומאמרים שקראתי ואפילו מספרים שקניתי בשביל לנסות לאסוף כמה שיותר מידע
שאכן כן הבעיה בזרע אצלו היא קשה ואפילו קשה מאוד
אבל תקשיבי לסיפור שלי.. אני נשואה שנה בול שהבנו שאני ךא נקךטת ישר הלכתי לעשות בדיקות הרופא אמר שהכל בסדר אצלי בעלי טוב זה גבר לקח לו המון זמן עד שהלך לעשות זאת ובסוף עשה וכן יש לו בעיית זרעעעע חמורה אומנם יש זרע אבל כ"כ במיעוט
ואז אחרי שגילנו את זה הוא פשוט הסתגר בתוך עצמו איזה שבועיים האגו שלו היה בריצפה כל הזמן חפרתי לו שהכל בסדר ואנחנו נעבור את זה ויהיה טוב לא דיברנו על זה פשוט לא התקדמנו לשום מקום הוא כ"כ התבייש בבדיקת זרע שלו שאפילו לא הסכים בכלל שרופא אגב שהוא בעצמו פרופסור לפוריות שלא יראה אותה
עד שיום אחד התקשרתי לרופא בנוכחת בעלי ואז הרופאאא צעק בקולי קולות ואמר (בעלי שמע הכל) תמסרי לבעלך שאם הוא חושב להמשיך להתבייש וככה יבואו לו ילדים אז הוא טועה במקום לרוץ לטפל הוא מתבייש לאן הוא חושב שיגיע הוא חושב שלטפל בעניין הזה זה ציק צאק וכולם ישבו ויחכו שיצא מאגו המנופח שלו וכו' וכו'
בערב בעלי נכנס להתקלח ושמעתי אותו מתפוצץ הפיצוץ הזה הוא שגרם לו להבין עכשיו אני הולך על זה ובכל הכוח באותו שבוע הלך ועשה את כל הבדיקות הצילמים האולטרסאונד פשוט הכללל ישב לכולם על הראש לא הסכים לדחות שום בדיקה הפך לקופת חולים את כל השולחנות הלכתי לרופא שלי היתרון בכך שאת לא צריכה לעבור את כל הסיפור של ההזרעות וכו' את ניגשת ישר להפריה
והינה היום אנחנו מעכלים ועומדים מוכנים לפני הכל (אגב אני אוטוטו מתחילה הפריה ראשונה) לא לוקחים בחשבון שום ציפייה ושום אכזבה יודעים שהדרך היא קשה
אבל אנחנו עושים את הכל וכל השאר כבר לא תלוי בנו זה תלוי ביושב במרומים שאנחנו מאמינים בלב שלם..
אז נויה אכן כן הדרך לא תהיה קלה אבל זכרי לא כל מה שבא בקל הוא טוב לפעמים עלינו להעריך את הדברים לכן הם באים בקושי ה' יעמיד לפנייך מבחן שתוכלי לעמוד בו את צריכה להיות חזקה ולהמשיך להאמין כי בסופו של דבר שהוא יחליט זה יגיע גם אם תרצו או לא.. יום ניפלא
וסוף שבוע מדהים
היי noya,
אני ממש לא מומחית בנושא וגם אני חדשה פה. גם לבעלי יש בעיה בזרע וכבר הינו אצל מומחה פוריות קודם כל שלח אותו לבצע עוד ביקת זרע ובדיקות נוספות לפני שמגיעים למסכנות כל שהן. cilpa26 צודקת צריך יותר מבדיקה אחת כדי לדעת מה הבעיה ואיך מטפלים. הכי חשוב שתהיה אופטימית גם לי קשה לשבת ולא לעשות כלום ובעצם להמתין שהתוצאות יגיעו ונתחיל "לעבוד". הבנות פה מקסימות עם המון מידע וגם תמיכה נפשית אם את צריכה, הגעת למקום הנכוןן