היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
המחזור לי ממש ארוך לפי חישוה מקלוני הביוץ מצאתי ביוץ ביום שבת שעברה (ב- 7.8) היום אנחנו ב- 18.8 כבר עשיתי כמה בדיקות ביתיות שכמובן הראו שלא ! אני יודעת שאני לא נורמלית
4 תגובות
עמוד 1
תעשי בדיקת דם בשבוע הבא
ואז אם זה שלילי אז בטוח החודש כבר אין סיכוי וצריך לחכות למחזור שיגיע ולנסות שוב ? זה לא שזה מוקדם יהיה לבדיקות דם ביום ראשון לראות את זה ?
אוףףףףףףף אני מתה מסקרנות !!!!
גם לי היה ביוץ באותו תאריך... וגם אני עשיתי כבר כמה בדיקות ביתיות. הסקרנות באמת הורגת... שיהיה לנו בהצלחה ומחזיקה לנו מקווה ש לא תגיע.
אני מבינה שאת מתרגשת ורוצה כבר לראות 2 פסים!!!!!!!!!!!!!! כמובן שאני מאחלת לך שלא תקבלי אבל, לעשות בדיקות ביתיות מוקדם מדי סתם מאכזב ומבזבז מלא כסף. עדיף בדיקת דם אחרי איחור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלחץ שאת נמצאת בו לא עוזר ועלול לעכב את ה לנשום עמוק! זה יקרה- מקווה בשבילך שהחודש! מחזיקה