חדשה ישנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    הייתי בפורום הזה לפני כ - 4 שנים כשהתחלתי בטיפולי פוריות כי לא נקלטתי.
    מאז נולדה לי ילדה מדהימה והיא בת 3.
    לפני כשנה וחצי התחלנו שוב לנסות להכנס להריון ועד עכשיו לא הצלחנו
    (או יותר נכון, הצלחנו פעם אחת ונפל בשבוע מוקדם).

התחלתי לעשות הזרעות ועשיתי בינתיים 2 הזרעות שלא הצליחו ובחודש שעבר
    טסתי לחו"ל ולא הסתדר עם הטיפולים אז לא עשיתי.
    הייתי היום בבדיקות כדי להתחיל בטיפולי הזרעה ואמרו שיש לי ציסטה גדולה בשחלה ואני לא יכולה להתחיל בטיפולים החודש.
    גם ככה אני מאוכזבת כי המחזור איחר לי ב - 3 ימי נצח ובסוף הגיע וגם אני לא יכולה להתחיל שוב טיפולים.
    אני כבר על סף ייאוש!!
    אולי מישהי מבינה למה אי אפשר להתחיל טיפול כשיש ציסטה בשחלה?
    http://www.holdthatpic.com/[/url
5 תגובות
עמוד 1
  • אם הציסטה לא מתמוססת לבד אז צריך איכשהו להוציא אותה.
    אחרת זה מסוכן לשחלה, ואם מתיחלים טיפול אז בהריון אסור לגעת שם
  • ברוכה השבה!!!
    שיהיה בהצלחה ולא להתייאש!!!! תסתכלי על כל הדברים הטובים שסיבבים אותך, החיים כה יפים... עצם העובדה שכל מה שחשוב לנו כרגע זה
  • הי, עדי!
    ברוכה השבה
    גם אני כאן בפעם השנייה.
    תשמעי, גם אני יודעת שאסור להכינס להריון עם ציסטה, זה לטובה.
    אין ברירה, תמתיני החודש ואולי כאשר היא תתמוסס יתחיל לגדול שם משהו אחר באופן טבעי
  • גם אני הייתי כאן לפני 3-4 שנים ואפילו זוכרת אותך היטב. יש לי ילד בן שנתיים. מאחלת לך בהצלחה רבה
  • תודה לכן,
    ידעתי שאני אמצא כאן שוב תמיכה!! (למרות שאני חייבת להודות - הייתי מעדיפה שהכל יילך חלק ואני לא אצטרך להיות כאן..)
    ועוד יש בי טיפת אופטימיות אז אני חייבת לשאול אם אתן יודעות אם יש סיכוי להיכנס ל
    http://www.holdthatpic.com/[/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה