עידכון צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז לפני כמה דקות חזרתי מלניאדו, שדרך אגב יש שם צוות מדהים!
    הגעתי בבוקר וחיכיתי שעה בתור.
    נכנסתי לבדיקה ונפגשתי עם צוות מדהים
    לא הייתי בלחץ שיכאב הייתי לא רגועה (טראומה מבדיקת אונס שעברתי והכניסו מכשירים, ידיים ומה לא?!)
    הבדיקה נערכה כמה דקות נשמתי עמוק ועברתי את זה
    הבשורות הטובות ב"ה הכל תקין
    יצאתי החוצה לשבת לחכות לתשובות והרגשתי לא כל כך טוב אבל שתקתי
    שבאו להביא לי את התוצאות קמתי ו.............
    התעלפתי
    עכשיו אני מרגישה טוב קצת כאבים אבל לא נורא
    אני שמחה שזה מאחורי
    עכשיו אני צריכה להתחיל לברר על מעבדות פרטיות לבדיקת זרע.
7 תגובות
עמוד 1
  • יופי מותק, אני שמחה שאת אחרי!
  • אני שמחה שהבדיקה יצאה טובה
    מסכנה אם התעלפת בטח היה לך קשה
  • קשה נפשית ולא פיזית!
    ברגעים כאלה אתה רוצה את החצי השני שלך לצידך
    הכאבים עכשיו הם נסבלים+
    לקחתי כדור לפני וכנראה שזה עוזר
  • את צודקת בהחלט
  • כל הכבוד, יפתי!
    את גיבורה
    העיקר שאת כבר אחרי
    יללה, עכשיו יש לך עיסוק חדש-לחפש מעבדת זרע
    בהצלחה יקירתי
  • גיסך לא היה איתך? אני יודעת שאין מה להשוות לבעל אבל עדיין... צריך שמישהו ידאג לך במצב כזה
  • גיסי לא היה. הוא אחיו התאום של בעלי (הם זהים) ומתנהג בדיוק כמוהו שכח להגיד לי שיש לו משהו אחר והוא לא יוכל לקחת אותי.
    אבל תודה לאל זה מאחורי והבדיקות יצאו תקינות
    למדתי מהר מאוד שלא בוכים על חלב שנשפך ושצריך לעשות הכל לבד

גם אני שמעתי מבנות פה שיש סיכוי גבוה לקליטה אחרי צילום רחם אבל אני בבעיה אין לי מושג מתי ביוץ? יש לי בדיקות דם ומעקב זקיקים אבל החודש הרופא לא נתן לי הוראות לקחת אקגלומין או הביא מרשם לאוביטרל ואני לא יודעת מה לעשות? אני צריכה לדעת מראש כדי לנסות להשיג את בעלי ולשכנע אותו לחזור הביתה, שזה סיוט בפני עצמו. לפי אבחנת הרופא כרגע זה הבעיה -בעיית תזמון במשך שנתיים בעלי לא היה בבית בזמן הנכון ולכן הסיכיו שלי לכנס להריון היה נמוך מאוד ולפעמים ממש אפסי. אני מקווה שבדיקת הזרע לא תראה תוצאות לאטובות (אמרים שכנראה זה לא הבעיה כי נכנסתי להרון בעבר פשוט א החזיק...)
    זהו חפרתי...אני מבולבלת ולא יודעת מה עשות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה