lilacit - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נו יש תוצאות????
17 תגובות
עמוד 1
  • עכשיו בדיוק קיבלתי את התוצאות משהו מוזר לי פה ,התוצאה החא 16
    נמוכה מידי,לא??

• לי הראשונה היתה 14! וכולם אמרו שכן זה הריון! בטח תצטרכי לחזור על הבדיקה שוב לראות איך היא מכפילה את עצמה, כמה ימים את באחור?
    הבדיקה הבאה צריכה להיות מעל 30
  • היום השני לאיחור,אני ממש בלחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ.......

• ויש לי קצת אום חום בתחתון......

• מה זה אום חום????
  • אדום חום..............אני ממש אדישה כי אני לא מאמינה שזה אכן הריון ולא רוצה להתאכזב......יום שיש אין אצלנו בדיקות דם....מה לעשות ? אני משתגעת.....

• 16 זה הריון

[[[
  • תנסי מחר גם בדיקה, אם היא תעלה זה טוב.
    או שתחכי עד יום ראשון.
    הכתמים עשויים להעיד על השתרשות,אז בלי לחץ!
  • אני אחכה ליום ראשון למחר אין לי הפנייה ואין לי תור.....
    עד אז אני אתחרפן כמובן אבל נראה מה יהיה עם המחזור אם זה יחמיר שמעתע שיש כאלה שקיבלו מחזור ואכן היו בהריון....התקשרתי למוקד של כללית לאחיות אבל הן לא רצו לענות לי על השאלה בטענה שאך ורק רופא אומר תוצאות ....
    לא יצא לי לעשות בדיקת דם שיצא שלילית רק בדיקות ביתיות..............
    אוף עכשיו אני אתפגר עד יום ראשון ,בהריון של נועם באיחור של יומיים יצא לי 690 בטא לכן זה מוזר לי אבל שאמרת שלך יצא 14 זה כבר מעודד..........

• טוב אז נחכה ליום ראשון, ותהי אופטימית!
    תנסי לא להתחרפן (כי ה-
  • טוב ממי , מה את אומרת ננסה לעשות מחר בדיקת דם או בראשון?
    .

• אם את ממש בלחץ, נסי בלי תור מחר, אבל אם תוכלי להתאפק עד יום ראשון ולהרגע, זה הכי טוב.
  • תודה על העצות ועל הרגיעון אין עלייך ועילכן,שימי לב כמה פעמים שאלתי אותך מתי לעשות את הבדיקה ,,,,,את עטונה לי ואני שואלת עוד פעם ממש קרועההההה......חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

• זה בסדר את בסערת רגשות.
    תנסי לנשום עמוק ולהיעזר בסבלנות.
    בהצלחה
  • אני בטוחה שיכפיל
  • תעדכני
  • אמן אמן אמן אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה