היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם, אנחנו מנסים כבר כ-8 חודשים להשיג את הדבר המיוחל, אך בינתיים לצערי הרב זה לא כל כך מצליח. לאחרונה התחלתי להשתמש במקלונים לזיהוי ביוץ - החודש קורה לי משהו מוזר ולכן רציתי לשתף ולשאול. הביוץ מאחר להגיע (אני תמיד מתחילה לבדוק מהיום ה-11) ואתמול היה פס אחד ברור ופס אחד חלש מאוד, היום יש פס אחד ברור והשני עוד יותר חלש מאתמול. מה זה אומר שהביוץ כבר נגמר? או שהוא עדיין לא הגיע?
7 תגובות
עמוד 1
היי, לי היה פס אחד חלש ופס אחד חזק ויום למחרת פס אחד חזק ותוך שנייה הופיע השני החזק , כנראה מחר או מחרתיים יופיע הפס החזק , אבל זה לא משנה זה אומר שאת עכשיו בפרק הזמן הכי פורה שלך ! תתחילו לעבוד !!!!
היי מחכה (מקווה שלא תחכי עוד הרבה) אני משתמשת הרבה במקלוני הביוץ ואני יכולה להגיד לך שאין שום משמעות לפס החלש יותר שמופיע. לפעמים גם הרבה אחרי הביוץ ממשיך להופיע לי הפס היותר חלש. תמשיכי לבדוק עד שתראי ששני הפסים הם באותו צבע או שפס הבדיקה כהה מפס הביקורת ותדעי שמהרגע הזה הביוץ יקרה תוך 24-36 שעות. אחרי זה את כבר יכולה להפסיק לבדוק. חוץ מזה שהביוץ תלוי גם באורך המחזורים שלך- אם את מקבלת כל 25 יום למשל והשלב הלוטאלי שלך הוא 14 יום אז מאוד יתכן שהביוץ הוא ביום ה11 ובגלל זה את לא רואה את הפסים (סתם לידע כללי) בהצלחה!
כדאי כבר להתחיל עכשיו? למרות שעדיין אין שני פסים בבירור?
עדיין לא, חכי שיהיו 2 פסים ברורים, הביוץ כנראה בדרך וחבחל לבזבז זרעונים טובים לפני הזמן
היי מחכה 28, תחכי באמת עד שיהיו שני פסים. אני התחלתי לבדוק ביום ה-11 והופיעו שני פסים חזקים אם זכור לי נכון ביום ה-18 כך שזה עוד יופיע. בכל אופן בעיניי אם לא יודעים מתי לערך הביוץ שווה להתחיל ישר אחרי סיום המחזור, לפחות בחודש הראשון כי ייתכן והביוץ שלך מיד עם סיום המחזור (יש בנות שאצלן זה ככה, אני אישית מכירה אחת כזו שיומיים לאחר המחזור הערכה הראתה ביוץ והיא אכן נקלטה) וכסף זה לא פונקציה כאן לדעתי האישית , האמצעים מקדשים את המטרה. אז המון הצלחה ,מחזיקה לך ולי ולכוווווווווווווווללללללללללללללללללןןןןןןןןן מלא
אני גם יודעת ששני פסים זה הכי טוב, אבל מצד שני אני כבר מפחדת שפספסתי את הביוץ ובגלל זה אני בדילמה...אוף איזה סרטים זה....ממש מייאש
סבלנות , סבלנות לא קונים בשום חנות וגם אם פיספסת לא נורא, תדאגי בחודש הבא להתחיל ישר אחרי סיום המחזור עד שתראי שני קווים חזקים וברורים. ושוב גם אצלי זה לא הגיע ביום ה-11, 12... רק ביום ה-18.