תחושה מוכרת של אכזבה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי...
    טוב אז כן עשיתי בדיקה אתמול, יום 13... והיה שלילי.
    היה לי ממש עצוב אבל אני פחות נסערת מזה מבעבר. למרות שאני מרגישה שיותר עצוב לי... מוזר
    אני לוקחת תמיכה של פרוגסטרון ופעם קודמת זה דחה לי את הדימום. היום אני אמורה לקבל ויש לי מאתמול כאבי מחזור קשים. אבל אין סימן לווסת..
    החודש גם לא היה ממש ברור מתי בדיוק היה ביוץ, בגלל כנראה אי דיוק של המעקב זקיקים, אז ייתכן שזה יהיה גם בסופ"ש... בינתיים יש רק כאבים, גם בבטן...
    זה לא קל, התחושה הזו של האכזבה.
    אתמול יותר משרציתי לראות חיובי, פחדתי מהאכזבה של השלילי...
    שיהיה לכולנו בשורות טובות ומהר...
7 תגובות
עמוד 1
  • כן, אני מכירה את זה מקרוב מאוד...
  • הכל זה מלמעלה....
  • ניקוש....
    תחשבי על החודש הבא
    הינה תראי היום אנחנו ב19
    אוטוטו מסתיים החודש

ייאלה קדימה לעבודה
    בהצלחה
  • תודה בנות....
    חודש הבא זה החודש הכי קסום ומיוחד- נחגוג שנה לנישואים.
    יש לי המון ברכה, מצאתי את שביקשתי ובעלי מתאים לי, כפי שיכולתי רק לחלום...
    אני אוהבת אותו כל כך, ומכן נובעת הכמיהה לילד ממנו... תמיד רציתי, אבל מאש שהכרתי אותו זה התעצם.
    אנחנו מנסים כבר אוטוטו שנה, מתוך זה עבנו שלושה מחזורים של הזרעות...
    קיוויתי שזה היה המנצח...
    תודה על התמיכה, אתן מדהימות בעיניי
  • מותק את עדיין לא קיבלת מחזור. יאפשר לדעת.חברה שלי אחרי טיפולים ביום ה14 עשתה בדיקה והיה שלילי.היו כאבים של מחזור וקיבלה מחזור.ככה חשבה.דימום קל של יומיים. אחר כך הלכה לעשות us לתחילת טיפול חדש וגילתה שהיא בהריון...ככה שאת עוד לא יודעת מה זה הכאבים שיש לך.מחזיקה לך אצבעות....ומקווה לטוב.

• מלודיה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה