השתרשות או מחזור ?????? דחוף עזרה !!!!!!! - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי מתוקות בוקר טוב ! בוקר מהול בעצב קצת....אני 12 יום לאחר ביוץ , מסתובבת בצפייה שהחודש זה כאן, עם כאבי מחזור וכאבים בחזה שליווי אותי מעל שבוע , מאתמול כאבים יותר חזקים בלילה ממשהתפתלתי מכאבים ואפילו בחילות, בבוקר ממש ידעתי שאבוד וראיתי ממש דימום כמו יום ראשון של מחזור . זהו ???? אין עוד סיכוי ???? אין מצב שזו השתרשות ????
6 תגובות
עמוד 1
תמיד יש סיכוי, יש מישהו למעלה שמסדר את הדברים... אבל האמת, נראה לי שהחודש זה לא הסתדר ובאמת זה צריך לנסות לא לחפש סימנים מראש ולהתעסק עם זה כל הזמן. למרות שזה קשה כי הציפיה היא באמת גדולה! זה יקרה, אל תדאגי את תזכי לחבוק מאחלת לך שחודש הבא יהיה החודש שלך ושל כל שאר הבננות פה בינתיים קבלי
היי מתוקה, אני ממש לא רוצה סתם לבאס וגם אולי אני טועה אבל בדרך כלל אם את בטוחה שזיהית את הביוץ אז ביוא"ב 12 כבר סביר שזה ההכתמות שלפני המחזור. אני כל כך מבינה לליבך- בדיוק באותה סירה!!!
כנראה שזה מחזור, אבל עד שזה לא מחזור ממש יש סיכוי
זה ממש נראה כמו מחזור . אז כנראה שזה מחזור. אבל הבנתי שצריך לראות איך זה ממשיך לחמישה ימים או מפסיק אחרי יום .
היי מיכל, אני ממש מבינה את אכזבתך, הלוואי וזה לא המחזור, שולחת לך אם זה כן ומאחלת שחודש הבא זה יהיה כבר אחרת לכולנו כאן.
לא נורא... אלתשכחי שהמחזור הוא היום הראשון להריון... חודש הבא בע"ה זה יבוא..