לבמרחק נגיעה וכל הבנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    לפני כמה שבועות ישבתי מול המחשב וכתבתי לכן עם דמעות בעיניים כי אני שוב לא בהריון ושגילו לי שחולות פוליצסטיות. אז זכיתי לתמיכה רבה וחיבוקים חמים מכולן.
    אחרי שבוע בערך החלטתי שדי מספיק לחשוב על זה ולנתח את המצב ושהגיע הזמן לעשות דברים אחרים-אפילו שזה קשה זה מה שעשיתי העסקתי את עצמי בהרבה פעילויות ופחות מחשבות וכך עברו להן עוד שבועיים .
    במהלך השבועיים ההם נשלחתי על ידי הרופא המקסים שלי לשלל בדיקות ויצא שהיה ביוץ ולכן לא קיבלתי כדורים לעידוד הביוץ(לפני זה לא קיבלתי 70 יום).
    עברו להם עוד שבועיים וידעתי שאני אמורה לקבל כיוון שהוא הנחה אותי-כשלא קיבלתי ניגשתי שוב לרופא להגיד לא שמשהו לא בסדר כי לא קיבלתי כמו שאמר.
    אז נשלחתי לעשות בדיקת הריון והפעם אפילו לא רציתי לא היה לי חשק שוב לראות את התוצאות השליליות וניסיתי למשוך זאת רק שהרופא שלי לא אפשר לי ובסוף עשיתי את הבדיקה.
    הפתעה יצא חיובי-איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    עכשיו אני בשבוע 7 (4) והכל תיקן (חמסה ,חמסה,חמסה)
    רציתי להגיד לכן ובפרט למי שקשה שזה נכון ובאמת צריך לשחרר ולתת לגוף לעשות את שלו בלי לחץ מצידנו הלחץ רק מרחיק את הסיכוי וגם הורס את הכיף שלנו ושל בן זוגנו.
    אני מאחלת לכולכן הרבה הצלחה וכשכואב או/ו עצוב את שתפו אבל אחרי זה תמשיכו קדימה עם הרבה אנרגיות על מנת לתת לגוף סיכוי .
    נשיקות חמות
7 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב ,המשך הריון תקין וקל ובקרוב אצל כל הבנות כאן

• מזל טוב! מזל טוב! מזל טוב!
    איזה כייף לשמוע שיהיה הריון קל ותקין בע"ה
  • איזה כיף לשמוע....זה מאוד מעודדד...שיהיה לכם המון מזל טוב.
    כמה זמן ניסיתם?
  • קולולווו מזל טובב מותקקק הרבה בהצלחההה

אני חודש שעבר קיבלתי על עצמי 40 יום לקרוא תפילת נשמת כל חי ואחרי 3 שבועות (28) יום מאז שהתחלתי לקרוא גיליתי שאני בהריון...
    בנות נסווו זאת ישועהה

איזה כיףף הפורום מתחיל לבשר בשורות טובותתתתת

מזל טובב..
    ובהצלחהה לכולםם

"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
  • היי משמש,
    קודם כל מזל טוב!!!!!! אלה בשורות מדהימות!
    את כל כך צודקת במה שאת אומרת, ואני גם אומרת את זה לעצמי כל הזמן- א-ב-ל... כנראה שגם לרגעי השבר והאכזבה צריך לתת מקום בדרך ל המיוחל.
    אצלי בדרך כלל השבוע של המחזור עובר לו בעצלתיים ואז בשבוע- 10 ימים שאפשר לחגוג יש לי חשק רציני אבל בעלי לא רוצה לתפקד תחת לחץ ואני ממש מרגישה שככל שאני לוחצת יותר הוא נסוג יותר אז באמת קיבלתי החלטה בחודש שעבר שאני לא יוזמת יותר סקס. אני חושבת שגברים רק רוצים שתיזמי, בתיאוריה, כשבפועל הם מעדיפים את השליטה אצלם (לרוב...) ואני זורמת כשבא לו או שאני דואגת להסתובב עם בגדים מפתים בבית ואז לא משאירה לו ברירה. הבאסה שיצא שבכל 4 הנסיונות שלנו תמיד איכשהו שכבנו רק יומיים לפני הביוץ ואמנם זה גם אמור להספיק אבל במקרה שלנו זה לא. וכל חודש אני מצפה ומצפה, כמובן שאחרי הביוץ, אני כבר מתחילה לאבד את שפיותי וזה כל כך מפריע לי כי אני אדם כל כך רציונלי ואופטימי ביום יום, אני תמיד זו שמעודדת את כולם ואני תמיד מצליחה להרגיע את עצמי ולעודד את עצמי ואני קמה מהר אחרי נפילות ורק פה, הכמיהה להריון, להיות אמא, לחוות את האושר העילאי הזה, פה אני כבר לא שולטת על עצמי- וזה מה שמפריע לי, שאני יודעת שאם הייתי מצליחה פחות לחשוב על זה אז אולי זה היה קורה.
    תודה על המקום להשתפכות
  • יקירתי, אני כל כך שמחה בשבילך!
    אני זוכרת את ההודעה ההיא (כנראה שהיית בשם משתמש אחר),
    זה היה ממש לא מזמן
    שיהיה לך הריון תקין קל וארוך....
  • בנות יקרות
    קודם כל תודה לכן על האיחולים והמילים החמות.
    למחכה 28 אני ובעלי נשואים כבר שנה וחצי וחודשיים אחרי החתונה הפסקתי עם הגלולות,בהתחלה לא ממש רציתי כיוון שחשבתי שעדיף שהגוף יתנקה קצת(אחרי 10 שנים) אך מהר מאוד כבר הייתי בציפייה וכל פעם שזה לא קרה התבאסתי קשות.
    אני עצמי ילדת טיפולים ותמיד אמא שלי אמרה לי שאין מה להיות בלחץ ומרוכזת רק בזה כיוון שאז זה לא מצליח ואף פעם לא ממש הצלחתי ליישם את מה שהיא אמרה וגם לא הבנתי עד כמה זה נכון עד לעכשיו שפשוט החלטתי שזהו זה מספיק לי ,הלחץ גמר אותי ואפילו התחיל להשפיע על היחסים עם בעלי,כשהורדתי את אפקט הלחץ המצב נירגע וגם האווירה בבית חזרה להיות נעימה ושלווה חזרנו לצאת סתם לסיבובים ולראות סרטים מבלי כל הלחץ שאחרי זה צריך לעשות משהו כי זה התאריך.

אני מאחלת לכולכן רק טוב,שתהנו מהזוגיות שאתן בה עכשיו ובאמת תנסו להפיק מכל רגע את המירב,שיהיה לכולכן בהצלחה ואני חזיקה לכל אחת מכן אצבעות
    חיבוקים[hug
    ]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה