איך זה יכול להיות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אמורה לקבל שבוע הבא ביום שני, שלישי (מחזור אחרון ב- 23.7)
    היום נכנסתי להתפנות וראיתי כתם חום בהיר... אין מצב שהמחזור הקדים לי ב 5-6 ימים.. המחזור שלי לא סדיר, אף פעם הוא לא הקדים לי אלא רק איחר לי במספר ימים, שבועות אפילו... מוזר....
9 תגובות
עמוד 1
  • מוזר, יכולה להיות השתרשות או כתמים בגלל ציפיה או מאצמים להרות ואז זה משפיע על הגוף.
    נחכה
  • כמו שאמרתי בהודעות הקודמות, יש לי כאבי מחזור וחזה יותר משבוע וחצי...
    יכול להיות השתרשרות? (האמת שהכתם היה רק כשניגבתי, סליחה על התיאור והוא היה ממש חום בהיר)
    עכשיו יש לי כאבים בבטן התחתונה.
    מוזר, בחיים לא הקדים לי, ואם היו מופיעים לי כתמים כאלה לפני המחזור זה היה בזמן שאני אמורה לקבל מחזור או כשמאחר לי... ואז המחזור לוקח את הזמן עד שהוא מגיע....

זה יכול להיות באמת השתרשרות? כי באמת הביוץ שלי היה לפני שבועיים
  • אולי, הלוואי
  • cilpa26 - את מאוד מעודדת וכנה
    ואני מחזיקה לעצמי ולכולן
    תודה על הכל
  • גם לי היתה אותה תופעה שבוע שעבר בדיוק ביום שההיתי אמורה לקבל מחזור היתה לי הפרשה וורודה חומה ושבתי שזה השתרשות אבל לחוסר מזלי זה כנראה היה ביוץ או לא יועת מה בקיצור הבדיקה היתה שלילית ואין לי מושג למה אבל למה לא קבלתי עד עכשיו מחזור ושתביני המחזור האחרון שלי היה ב14 ליולי בכל מקרה אני צריכה ללכת ולעשות בדיקות משהו במחזור שלי לא בסדר

http://www.holdthatpic.com/
  • לא היה לי דימום, היה לי רק כתם אחד, (כשהתפניתי בשירותים וניגבתי, סליחה על התיאור, וזה היה לדעתי ביום חמישי)
    הביוץ היה לי ב- 7.8, ככה שזה לא נראה לי ביוץ (בדקתי עם המקלונים)
    אני אמורה לקבל מחר, מחרתיים, המחזור שלי גם לא סדיר...
    אבל בזמן האחרון הוא לא מפשל...
    אני אקנה היום ערכה ביתית ואבצע אותה מחר.... מחזיקה לעצמי
  • אולי השתרשות ואולי מחזור.... זה לא אומר כלום בכל מקרה. יש נשים שמקבלות מחזור בתחילת הריון. חכי יום-יומיים ותראי אם זה כמות דם של מחזור. אם לא - עשי בדיקת הריון! הלוואי שהצליח!

• יש בנות שמקבלות מחזור בתחילת הריון ????????????
    מז'תומרת ???????????????
    ממש מחזור ?????????
  • הבנות כאן אומרות שכן, ישנן בנות שמקבלות מחזור בהריון...
    אני מקווה שזה באמת כך...
    אבל כבר השלמתי עם זה שזה מחזור... למרות שלא התחילו לי עדיין דימומים....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה