למאמינות שבינינו..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש ציון (קבר ) של צדיק שנקרא הצדיק (הכהן) מרעננה ,הוא קבור בהר המנוחות בירושלים
    הצדיק נפטר מן העולם הזה בלי שזכה להביא ילדים לעולם והוא הבטיח שמי שיבוא אליו לציון ייפקד !
    אני וחברה שלי החתנו בהפרש של חודשיים ,היא הלכה אליו וכעבור חודש נפקדה .
    שמעתי עוד המון סיפורים .
    ונסעתי לפני הששאיבה לשמה ... הרב של בעלי מתעקש שאני החודש ייפקד בזכות הצדיק .
    אין מה להפסיד אני אומנם לפני בטא אבל תאמינו לי ששווה לנסוע טיול לקרוא שם כמה פרקי תהילים ולבקש מהשם !
4 תגובות
עמוד 1
  • שבת שלום, מתוקה!
    תודה על המידע היעיל.
    אולי אני גם אסע לשם לפני השאיבה
    שבוע טוב
  • תוכלי להסביר קצת יותר מפורט איך מגיעים לשם, גם באמצעות רכב וגם באמצעות אוטובוס..
    תודה.
  • נויה....
    את נוסעת לירושלים דרך כביש מודיעין , ואת לא נכנסת לעיר עצמה .. ממש בכניסה יש לך שלט ימינה להר המנוחות .
    זה ממש בכניסה לירושלים .
    כשאת נכנסת להר המנוחות בהתחלה יש את הקבר של הרב כדורי ... את ממשיכה יותר פנימה ושם כבר תשאלי את מי ששעובד שם הוא ידריך אותך.
    אני רוצה להגיד לך שאני כל כך התייסרתי עד שמצאתי את המקום הייתי ממש לפני שאיבה כולי רטובה (סורי כן ) ממש מעולפת הייתי בגירוי יתר וממש ולא ויתרתי .
    אמן בשורות טובות והלוואי שהישועה תבוא לנו משם אולי .
  • אגב, יש שם גם את "הכובסת" שהיתה עובדת אצל אדמור גדול והוא בירך אותה (לא היו לה ילדים) שמי שיבוא על קברה וזקוק לישועה לפרי בטן ייפקד.

בעזרת ה' נשמע ונבשר בשורות טובות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה