היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מרגישה כאילו נתקעתי באיזה תחנת רכבת של החיים... כל הזמן אני מחכה למשהו... למחזור, לאולטרסאונד, להזרעה, לתוצאות של הבדיקה... לפני שישה שבועות בול עברתי גרידה בעקבות הריון שלא התפתח, הרופא אמר תוך 4-6 שבועות תקבלי וסת... איפה?!?!?! עברו כבר שישה שבועות ויש לי רק כאבי גב ובטן שנמשכים כבר שבועיים ושום מחזור... אז כנראה ששוב הרכבת שלי נתקעה איפשהו בדרך... וזה לא שאני מאחרת לאנשהו, אבל כמה אפשר לבהות בנוף שמסביב?
9 תגובות
עמוד 1
מרגישה בדיוק כמובך...בהזרעות ובהמתנה..מחר הזרעה שלישית אחרי הפלה בחודש חמישי .מקוים לטוב .מחזיקה לנו אצבעות.....
לפעמים לרכבת יש עצירות חירום, לפעמים מאחרת ולפעמים טיפה מקדימה אבל בסופו של דבר היא תמיד מגיעה לתחנה!
שיהיה בהצלחה ונסיעה טובה!
אהההמממ....אולי שאלה מטומטמת אבל...אין מצב שאת בהריון? סליחה אם אני זורה מלח על הפצעים, פשוט דברת על איחור ואת אחרי הריון ולכי תדעי, הגוף שלנו לפעמים מוזר וכבר היו מקרים מעולם.....................
פאפאיוש יקירתי! כמה אני מבינה אותך. גם אני כל הזמן מרגישה ככה. כל פעם יש משהו אחר לחכות לו, אבל מצד שני הרי כל ההמתנות האלה הן למטרה הנכספת שלנו-להיות שוב אמהות. אז שנסי מתניים, הרימי ראש וייללה לצעוד בגאון לקראת הפעם השנייה