פחדים אצל ילד בן שנתיים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי,
    הילד שלי בן שנתיים. מגיל חודשיים ישן לילה שלם, נרדם טוב, ומגיל 3-4 חודשים יודע גם לעזור לעצמו להרדם (אני שם בשבילו כמובן אבל הוא פיתח את הדרכים להרגיע את עצמו לההרדם כשעייף). אפילו הדהים אותנו כשהיינו שואלים אם עייף והיה אומר שכן והולך לכיוון המיטה, או שהיה מושך אותנו ביד לכיוון מיטתו.
    מזה כשבוע המצב בלתי נסבל- הוא חייב שנשב לידו עד שנרדם, נשים עליו יד, לוקח לו המון זמן להרדם. אם אנחנו מעזים לקום מתחיל לצרוח בהיסטריה! בנוסף מתעורר בלילה ולא חוזר לישון, בא אלינו למיטה ובוכה, לא מוכן לחזור למיטה, ומסכים בקושי רב גם כשאנחנו איתו.
    למישהי קרה מצב דומה? שמעה? מה דעתך?
    תודה
    נעמה

3 תגובות
עמוד 1
  • גם הבן שלי בן שנתיים ובזמן האחרון לוקח לו שעה וחצי לפחות להרדם...
    אין לי הסבר הגיוני פרט לכך שהם פשוט בוגרים יותר ולא רוצים "לפספס" את האקשן
  • לנו עם שקד יש תקופות. יש תקופות שהוא נרדם לבד, ויש תקופות שהוא רוצה שנהיה איתו.
    אחרי שנסיתי להילחם בזה פעם אחת (ללא הצלחה), החלטתי פשוט לזרום איתו.
    הייתי נשארת בחדר עד שהיה נרדם. אחרי כשבוע+ נסיתי לצאת מהחדר, והוא ממש לא התנגד.
    לפעמים אני נותת לו דובי אחר לישון איתו (מחליפה לו את הדובי מדי פעם שיהיה לו מעניין), לפעמים אני נותת לו לבחור משחק לישון איתו (משהו מפלסטיק בד"כ ולא מסוכן).
    קניתי לו גם סט מצעים של פו הדוב, הוא די אוהב אותו ומשכנע לא לרדת מהמיטה...
    אולי יש משהו שמפחיד את הבן שלך במיטה או בחדר? אולי כדאי לנסות לתת לו לישון עם דובי? אני בד"כ אומרת לשקד שהדובי רוצה לישון, ומשכיבה את הדובי על הכרית לידו...
    שיהיה לכם בהצלחה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • יש לו בובה שנתתי לו לישון איתו והיא "שומרת עליו" ו"גם רוצה לישון".
    אני מניחה שזה עוזר באופן חלקי, אבל עדיין רוצה שנשב לידו...
    אני מניחה שאני פשוט צריכה לזרום איתו.
    זה פשוט ממש הפתיע אותי שמתנהג ככה פתאום.
    תודה על התשובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה