איזה תיק קונים לגן עירייה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשנה הקרובה אננחנו עולים לגן טרום חובה. האם צריך תיק נפרד לאוכל, האם לוקחים החלפת בגדים לגן? יש ספרי לימוד וכאלה ? סליחה על הבורות, אשמח ללמוד מנסיונכן...
4 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו לא היינו צריכים תיק לגן השנה..
    שתי הסבתות קנו לשילה בתחילת שנה תיקים אבל הוא לא השתמש בהם!
    אתם צריכים להביא אוכל מהבית?
    אצלנו הם קיבלו סנדוויצ' בגן, ושילה כבר היה גמול לגמרי כך שבגדי החלפה הוא גם לא היה צריך..
    בקיצור- תבררי אם את צריכה בגלל,
    אולי אין צורך!

=) עמית
    אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • בהתחלה צריך לשים בתיק ליתר בטחון בגדי החלפה ותחתון כזכור לי.
    אוכל אצלנו שילמנו מרוכז, עדיף מאשר להביא מהבית.
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • זכור לי שבאחד מהגנים ביקרנו אמרו שמביאים סנדביץ מהבית ובאחרים שהם מקבלים שם...לא זוכרת אם זה היה הגן שאופק נרשם אליו...נשאל במפגש.
    בכל מקרה אם צריך להביא מהבית אז את יכולה לקנות קופסת אוכל כזו שמתאימה בדיוק לסנדביץ ולהכניס אותו לתיק ועוד חליפה להחלפה ליתר בטחון.
    לאופק יש תיק כזה עם גלגלים די גדול משנה שעברה שהוא במצב מצויין ככה שאם יצטרך אני אקנה לו קופסה לאוכל שתכנס בפנים וזהו.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • קניתי לכל אחד מהקטנים תיק גן עם בקבוק
    בתוך התיק לטל יש קופסאת אוכל.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה