אם כבר פתחתי שם משתמש אז רציתי לשאול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הבן שלי בן שנתיים וחמישה חודשים. לא גמול בכלל. אני מנסה לגמול אותו הבעיה.. שזה כבר כמה ימים שאני נותנת לו להתהלך בבית עם תחתונים. בסביבות שמונה בבוקר שקמים מהשינה מורידה לו את הטיטול שמה לו תחתונים והוא מסתובב בבית מתאפק עד 11 ואז יוצא לו פיפי על הרצפה ואתמול זה היה גם קקי.
    אני כל שעה בערך מסבירה לו שישב בסיר. מזכירה לו את זה כל הזמן לא המון אבל פעם בשעה שישב לנסות אבל הוא אומר לי "לא רוצה" וב11 שכבר יצא פיפי וגם קקי אתמול בתחתונים וזה רק התחיל לצאת הבאתי לו את הסיר וביקשתי שישב אבל הוא אמר לי "לא רוצה זה שלי" וניסיתי אני להרים אותו ולשים אותו בסיר גם אמר אותו הדבר ושאלתי אותו אם רוצה לשבת על האסלנון בשרותים גם אמר " לא רוצה" אז נתתי לו להמשיך ולעשות. הוא הלך לשרותים בחדר שלי עמד שם ועשה את הפיפי וה... בתחתונים.

מה עושים עם זה?
    זה נורמלי?
    היום התיאשתי ולא הורדתי לו את הטיטול אבל אני רוצה להמשיך בזה.
    בדרך כלל אני מנסה כמה שעות בבוקר לא המון לא כל היום משמונה שקמים עד 1 משהו כזה כדי לא להכביד.
    כשהוא עושה בטיטול הוא לא אומר לי לפני זה שיש לו.
    גם שהוא עושה בטיטול ספק אם הוא בא ואומר לי להחליף לו.

אני לא יודעת אם הילד בשל לגמילה או שפשוט צריך להתמיד.

אשמח לעצות.
15 תגובות
עמוד 1
  • כמו שאת מתארת את זה נשמע שהוא לא בשל.
    הגמילה צריכה לבוא מהילד - הוא צריך לבקש לעשות בשירותים, להתריע לפני/ אחרי, לבקש תחתונים וכו'.
    לדעתי תני לו עוד כמה חודשים

מיטל
  • חומד הילד לא מוכן. את לוחצת עליו סתם.
    לא שואלים אותך אם יש לך פיפי/קקי כל שעה נכון?
    אז גם אותם לא שואלים כל הזמן ולא מזכירים להם
    הוא יודע מה זה פיפי או קקי הוא פשוט לא נשמע לי מוכן לגמילה עדיין
  • תודה
    אני נורא בלחץ. שנה הבאה הוא בגן פרטי ושנה אחרי זה בגן תרום חובה. ושם בגני העיריה אם הילד לא גמול האמא צריכה לבוא לחטל אותו. ואז אי אפשר לעבוד ואי אפשר כלום. כבר חשבתי על מצב שאתן לאחת העוזרות תשלום שתחטל אותו. ידוע לי שהכל איטי אצל הילד המתוק שלי אבל ברור לי שהכל גם מגיע אומנם באיחור אבל מגיע. הכל הגיע איתו ביזע ודמעות אבל הכל הגיע בסוף וזה העיקר.
    תודה על התגובות.
  • ממי...טל שלי בן 3 היה עכשיו ממש..ונגמל מחיתולים לפני חודשיים...
    שלך בן שנתיים וחצי בקושי..תני לו זמן...גן פרטי יעבדו איתו
    פרטני וב"ה לקראת גן עירייה יהיה יבש ומאושר

• ממי גן עיריה זה גיל 3 + ...לא רוצים חיתולים ובצדק.
    אף אחד לא משלם להן על השירות הזה החלפת חיתולים, יש כולה גננת ועוזרת על 30 ילד...נסי לדמיין שאחת עכשיו במקום להיות עם העיניים בחצר על החבר'ה..עסוקה בלהחליף חיתול בתוך הגן וגננת לבד על 29 ילדים נוספים...לא תקין.
  • מאמי יכול להיות שהוא בכלל לא מוכן לגמילה
    אניחשובת שתחכי עוד קצת איתו

• הוא מתחיל גן עיריה בגיל ארבע. כי הוא הפסיד שנה. נולד ב2.2008 זה כבר נותן לי עוד שנה של פחות לחץ אבל אני תמיד בלחץ טיפוס כזה שרוצה שהכל יהיה מסודר בזמן.
    תודה רבה על התגובות. אמן שיגמל לפני גן עיריה.
  • נשמע כאילו הוא לא מוכן
    עמית שלי עוד חודש בן 3 ורק החודש נגמל ועדיין לא לחלוטין
    אבל התהליך טפו טפו טפו היה ממש פשוט הורדנו את הטיטול היו שתי תקלות וזהו הוא למד יש קצת בעיה עם קקי למרות שיש התקדמות גם עם זה אבל מה שאני מנסה להגיד זה כשהם מוכנים זה הרבה יותר פשוט וקל גם לך וגם לא וככה הילד לא מתוסכל ואתם גם לא
    הוא רק בן שנתיים ו 3 חושים אל תהיי בלחץ תמתיני קצת לדעתי
  • מסכימה עם הבנות.
    הילד צריך להיות מעורב ושותף בתהליך.
    תניחי לזה וכשהוא יתחיל לגלות עניין תגמלי אותו.
    ואז לעשות את זה במכה. להוריד טיטול וזהו.
    [
    [/]/]
  • אביגיל שלי בת שנתיים ו-7, ואנחנו עכשיו בעיצומו של תהליך. זה טיפה התחיל קשה, אבל אני רואה שיפור מיום ליום.
    אבל אביגיל שלי הייתה יותר מוכנה, לדעתי. היא רצתה לשים תחתונים, היא רצתה שאני אחליף אותה מיד אחרי. היא הודיעה כאשר עשתה ומה עשתה בדיוק. היא אפילו הודיעה לי כשמיכל עשתה
  • יש לך עוד שנה שלמה להתעסק בזה

• הילד שלך לא מוכן בכלל לגמילה
    ממליצה לך לא ללחוץ ולחזור לטיטולים
    בנוסף תני לו לראות את האסלה הקסומה שזה אחלה של DVD עשוי פשוט נפלא
    חכי שבוע שבועיים ותראי איך הוא מתנהג- זה חייב לבוא עם שיתוף פעולה ממנו

בהצלחה
  • מצטרפת לבנות
    תני לילד את הזמן יש לו זמן עד גן עייריה שילד מוכן זה מגיע ולבד הוא נגמל

וחייב גם שיתוף פעולה מלא עם הגן עדיף שיתחיל את הגן ואחר כך תעשי איתו גמילה שיעזרו לך בגן

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה בנות. כך אעשה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה