היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה חטענו ומה פשענו? כל פעם אני פותחת את המקרר ורואה את כמות הזריקות המטורפות הזו ופשוט נחנקת מדמעות מה יהיה הסוףףףףף
מתי זה יגמר?
9 תגובות
עמוד 1
מאמי אל תנסי לחפש מי אשם ולמה זה קורה לנו נסתרות דרכי האל....
תחשבי חיובי את תעברי את זה כמו גדולה ועוד תגידי לי וואיי ממש שטויות.....
תתעודדי בבקשה את מתחילה את הטיפול ורצוי שיהיו לך כוחות ואנרגיות חיוביות
בעזרת השם עוד קצת והכל יהיה בסדר הכל זה מלמעלה....
יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו נענע בעזרת ה'
חודש הבא שנינו זוכות לעבור הריון יחדדדד
אמןןןןןןןןןןןןןןןןן
אמן!!!!!!!!!!!!
יש לי הרגשה טובה הכל זה מלמעלה....
לא עשינו יותר דברים רעים מאנשים אחרים שסובלים פחות, אבל ככה זה. אני שואלת את עצמי את זה 100 פעמים ביום, למה זה מגיע לי? אין תשובה, ככה זה. אבל כאשר יגיע ההריון לא תהיה מאושרת ממך!
תודה סליפה אין עלייך יכולה קצת לספר לי כמה טיפולים עברת?
ומה הייתה הבעיה?
ואיפה עברת ?
ואך הגבת?
ומי ידעעעע?ומי תמך?
הזריקות כואבות? גם את קיבלת הרבה<
קיבלתי המון זריקות למרות היותי בריאה לגמרי..
שבת שלום! מסכימה עם הבנות. אין טעם לחפש אשמים. אנחנו פשוט צריכות לקבל את זה ואז נוכל לעבור את זה יותר בקלות. אני עושה את זה הפעם כבר פעם שנייה, ולמרות שאני עדיין צעירה, אבל בפעם הקודמת כשהתחלתי את הטיפולים הייתי צעירה ב-5 שנים. אז ההורמונים מורגשים. אבל אין ברירה, אנחנו הרי רוצות נכון? אז אני מאחלת לך המון סובלנות, הרבה אופטימיות ובינתיים שולחת לך קצת אבקה יותר ועוד יותר שבוע טוב
מתוקה, אין טעם לחפש אשמים. אני חושבת (הכל עניין של אמונה) שמתוך הקושי הזה שאנחנו עוברים (יחד עם בני הזוג שלנו או בלעדיהם) יכול וצריך לצמוח משהו טוב ונכון, ואני לא מדברת על
אלו מחשבות שאין מה לעשות חולפות לנו בראש .... גם בעלי לפעמים יושב מיואש וואומר מה חטאתי ? מה עשיתי רע? אבל כנראה שהוא לא עשה דבר רע וגם לא אני ווגם לא אתן ! זה פשוט ניסיון מלמעלה וכל דבר טוב לא מגיע מהר אלא עם מניעות ! ככה אני מאמינה לפחות אססור להתייאש ולשאול למה כי אנחנו לא יודעות מעשי שמיים ה' יודע מה הוא עושה והאמונה תתיתן לנו את הכוח להמשיך הלאה . בהצלחה ..
אני מכירה את כל המשפטים האלה של למה? ומה עשיתי? גם אני שאלתי אותם כל כך הרבה פעמים
אולי (וזו גישה שאני לומדת אותה כרגע... היא מצריכה המון סבלנות ואמונה..) זה בכלל לא עונש זו מתנה.. אדירה וגדולה... להכיר ולדעת את ערך החיים, לפתח רגישות מדהימה, להיות אנשים טובים יותר, להיות הורים טובים יותר, לנשום את החיים בדרך אחרת לגמרי, להודות על הדברים המובנים מאליהם, לאסוף ולהכיר בדרך נשמות טהורות, להתעלות במידות אנושיות, לצמוח רוחנית, לקבל אושר עצום כשכן ב"ה נהייה בהריון, להתחזק בזוגיות, לאהוב את הקושי... להכיר בו שהוא מתנה..
פעם חשבתי על זה שיש אנשים שעוברים מסכות רפואיות איומות רק כדי לחיות.. פשוט לחיות.. ואני לעומתם זכיתי (ממש ככה) לעבור מסכת לא פשוטה שבסופה יש אושר גדול.. זה היעד אליו אני שואפת.. וליעד כזה מדהים וטהור כל הדרך הופכת לקלה ופשוטה.. רק להאמין שהיעד עוד יגיע.. זו לא מסכת סיזיפית בלי תוצאה.. היא פשוט דרך ארוכה, יש בה הרבה כאבים ועליות ומורדות אבל הפירות שלה מתוקים מתוקים. זו רק דרך להסתכל, החיים שלנו הם התבוננות. יש ציטוט מהגמרא שאומר, מה שלאחד זו צרה לשני זו תפילה. רק התבוננות.
אני מאחלת לך את הכוחות כולם, האמונה והשמחה. לצלוח את הדרך הזו ולהגיע לפירות.