היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מנסה להיכנס להריון כבר מספר חודשים ולא מצליחה. המחזור שלי לא סדיר ולכן אינני בטוחה שאני מחשבת נכון את מועד הביוץ. אם בשלושת החודשים האחרונים קיבלתי כעבור 28 יום, לאחר מכן כעבור 34 יום ועכשיו קיבלתי כעבור 37 יום, כיצד עליי לחשב את מועד הביוץ המדויק ביותר? האם לפי ממוצע של שלושת החודשים האחרונים?
4 תגובות
עמוד 1
במצב כזה כדאי לך לבדוק את הביוץ עם עזרים שונים: את יכולה לבדוק עם מקלוני ביוץ (עדיף מיד עם תום המחזור, בגלל שהוא לא סדיר...), את יכולה למדוד חום שחר ואת יכולה גם לשים לב במקביל להפרשות הגוף אשר בתקופת הפוריות הן הופכות לנמתחות ועשירות יותר וכך בחודשים הבאים תולי לזהות רק על פיהן. בהצלחה!
מה שבמרחק נגיעה כתבה, ואת יכולה לגם לבקש מרופא נשים שלך מעקב זקיקים בהצלחה
במקרה כזה אי אפשר לנחש מתי הביוץ. יש 2 אפשרויות: לבקש מעקב זקיקים מהרופא, ואז תדעי מתי הביוץ ולעבוד סביב זה או לקנות ערכות ביוץ ולעבוד לפיהן אפשר כמובן גם את שני הדברים לשלב מעקב זקיקים וערכות ביוץ.
בהצלחה!
והשיטה הכי טובה...מרגע סיום המחזור יום כן יום לא...... ככה כל הסבתות והאימהות שלנו הבאירו אותנו