בוקר טוב ... לחוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות יקרות בוקר טוב..
    קצת מיואשת ולחוצה ..... יום שישי (10 יום לאחר ההחזרה ) לפני קידוש ראיתי כתם ורדרד על התחתונית,(תסלחו לי על התיאורים מראש).
    הייתי בטוחה המחזור הגיע טוח שעה שעתיים הברז נפתח (ככה אצלי ).
    היום יום ראשון כל השבת לא היה שום כתם היום בבוקר עוד אחד קטנטן ורוד בהיר ממש צמיגי כזה.
    מה שמוזר הוא שבהפרייה הראשונה שלי לאחר 11יום קיבלתי ווסת רגילה שטפונות רגילים והכול למחרת בטא כמובן שלילית ,אוקיי אבל פה זה ממש מוזר .
    בנות הנרות (אנדרומיטרין ) מעכבות את המחזור ? כי הרופא אמר להמשיך!!??
    האם יכולה להיות שזו השרשה מאוחרת ?(עוברים בקצב התפתחות איטית )??
    מישהי יודעת יואווו אין לי כוח לחכות עד מחר לבטא אמאאא איזה צער !!!
    שיהיה לכולנו יום מבורך וובקשה מי שיומבינה או בעלת ניסיון תענו ליייייי ....
15 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק.
    הכככככככככככככככככל יכול להיות. גם אצלי בהפריה הייתה השרשה מאוחרת.
    לא להפסיק את האנדומטרין. תמשיכי תמיכה עד קבלת תוצאה סופית.
    מחר בע"ה את עושה את הבדיקה ? נחזיק לך מיליון אצבעות שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• מחזיקה לך ושולחת לך המון
    איך היתה לך השאיבה וההחזרה?? זה כאב??
    - מצטערת על השאלות את לא חייבת לענות... פשוט גם אני עכשיו מתחילה את תהליך ההפריה ואני קצת פוחדת... מה יהיה איך יהיה....
  • אני מחכהההההההההההה לעדכון

של בטא גדולה ויפפפפפפה חסר לך שלא

נויה הגבתי לך בהודעה הקודמת תחזרי אליה
  • גם אני מחכה שלכן באהבה, מורן......

• הי...
    שתי האפשרויות יכולות להיות.. יום 10 זה קצת מוקדם לווסת לא?...
    לגבי אנדומטרין- חשוב לי מאוד מאוד להגיד כאן, כי כשאני שאלתי במקומות שונים כולל רופאה ואחיות לא קיבתי תשובה ברורה-
    האנדומטרין זה פרוגסטרון. באופן רגיל כשרמות פרוגסטרון יורדות (כי רין הריון) אז יש דימום ווסתי. כשלוקחים נרות ממשיכים לתת רמות מסוימות של פרוגסטרון ולכן זה יכול מאוד לעכב את המחזור.
    מתוך פעמיים זה עיכב לי פעמיים עד שראיתי דימום יצאה נשמתי, כי לפי ההגיון שכתבתי היהלי ברור שזה יכול להיות אך לא קיבלתי תושבה לכך ולא הבנתי למה מאחר לי והתשובת הריון שלילית. בעיקרון אומרים ש14 יום מההזרעה או החזרה אם התשובת בדיקת דם שלילית להפסיק אנדומטרין
    בהצלחה.....
  • להמשיך את האנדומטרין כמו שהרופא אמר!
    תעשי עוד יומיים בדיקת דם
  • בנות.... כבר התחיל דימום יותר מסיבי ואדוםםםםםם...
    איזה דיכאון בעלי לא רוצה להמשיך עוד בסה"כ הפרייה שנייה והוא כבר התייאש ומייאש אותי בחזרה מוריד לי את כל המוטיבציה .
    אין לי ספק שזה המחזור הגיע ופשוט בגלל התמיכה הוא הגיעה בטיפין טיפן .
    לגבי מי ששאלה על השאיבה וכו' .. החלק הקשה פחות או יותר בתהליך אצלי הוא הזריקות שזה לא נעים קצת שורף ואולי הלחץ הנפשי לקראת הסוף עם יש גירוי אין גירוי.
    השאיבה עצמה זה ממש כלום לא מרגישה גם לאחר שמתעוררת .
    ההחזרה גם ממש לא כואבת פשוטה לחלוטין .
    זהו מנסה לאסוף את עצמי לא מפסיקה לבכות בעלי פשוט קם והלך אמר שהוא ממש לא יכול להשאר בבית הוא ממש ניכנס לדיכאון .
    ווואו כמה כוחות נפשיים צריך !!!
    תודה שוב לכולכן .
  • כן צריך המון כוחות בתהליך, אבל תנסו להיות בזה יחד!
  • אנחנו עושים הפסקה של חודש בין טיפול לטיפול.
    בכל מקרה טיבעי זה לא יילך (בעיית זרע ) אלא אם כן יהיה נס!
  • ה, מותק!
    איזו אכזבה
    אבל בואי נראה את זה כאכזבה האחרונה לפני ההפרייה הבאה שתצליח בע"ה
    לגבי בעלך-מצד אחד אני יכולה להבין אותו במיוחד שהבעיה היא בזרע, מצד שני את צריכה לדבר איתו ולהסביר לו כמה חשוב שתהיו מאוחדים ותהיו ביחד ושאת צריכה אותו חזק לצדך. אני בטוחה שהוא יתרכך
  • קודם כל תודה על העידוד ... וואו כמה אני זקוקה לזה כמו תינוקתתת!
    ובקשר לבעלי את צודקת לחלוטין אני אומרת לו שאני והוא זה גוף אחד ואם הבעייה אצלו זה יכל להיות גם אצלי זה ממש לא משנה .
    לא סתם אומרים שגבים הם לא חזקים כמונו מה שאני מבטיחה זה שאני לא מתייאשת וממשיכה הלאה על אפו וחמתו !!!
  • אני לא חושבת שהוא כועס, רק צריך להתרגל לכל התהליך
  • הי מאמי
    ממש הצטערתי לשמוע שלכן באהבה, מורן......

• הי מותק.

גם אצלנו זה בעיית זרע. חייבים, חייבים לחזק אותם.
    הם נורא מתוסכלים, בעיקר כשהם רואים מה אנחנו עוברות "בזכותם". לכן אני משתדלת כמה שפחות לבכות (לפחות לידו) וגם לא להתפנק, לקחת את זה הכי "בסבבה".

עוד משו, יש כאן בנות שהיו להן סיפורים מסמריי שיער, והם הצליחו.

היתה כאן מישי,הניק שלה היה כיופית, תחפשי אותה בפורום, משו כמו חצי שנה אחורה... , אין לך מושג כמה בכיתי בשבילה, היתה לה בעיה מאדדד מאדד קשה, וגם הזרע של בעלה היה בעייתי בטירוף, והיא נכנסה להיריון ט ב ע י ! ! !
    (בין טיפול לטיפול).

אז נכון, תמיד אני אומרת לעצמי שניסים תמיד קורים אצל השכנים שלי, וזה גם טוב. אבל תמיד תשאירי לזה פתח. אל תתייאשי.

שולחת לך הרבה חיבוקים, אני בטוחה שתכתבי לנו פה יום אחד את הנס האישי שלך, ודיווחים מעלפים על בטא מרוממת. את חזקה וזה יצליח בסוף.

מלודיה.
  • ווואי מלודיה ריגשת אותי !!!
    זה ממש נכון כמה בעלי לוקח ללב עלמה שאני עוברת בייחוד שהבעיה היא בזרע ואני אמא לילד מנישואים קודמים ... עכשיו אני נחה לי חודשיים ויוצאת במסע לרומם את ההרגשה שלו כי הוא ממש לא מתכוון להמשיך הלאה .... אני לא מווותרת ,ולגבי ניסים אני מאמינה באמונה שלימה שהכול מלמעלה והכול יגיע בעיתו ובזמנו .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה