הגיע התור שלי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי בדיקת זרע מזעזעת הרופא אמר שהדרך היחידה להרות זה בהפריה.
    (למרות שאני מאמינה בניסים!!
    ידעתי שהבדיקה לא טובה, אבל לא ידעתי עד כמה??!!
    כנראה שהקב"ה בחר בשבילנו את הדרך הארוכה שהיא כמובן הכי טובה לנו!! (אני מאמינה בזה באמונה שלמה!)
    אני כתבת לכן עם דמעות בעינייים.. מצד אחד אני מנסה לחזק את עצמי שיהיה בסדר והכל לטובה והכול משמיים...
    אבל מצד שני אני כל כך מפחדת, תמיד שמעתי על הפריה רק מסיפורים מעורפלים כאלה.... מרחוק...
    אני לא יודעת כל כך מה אני הולכת לעבור וזה יותר מפחיד אותי!
    זה יכאב??
8 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב נויה,
    את כל כך מזכירה לי את ההודעה שאני פתחתי לפני 4 שנים !!! כמעט מילה במילה !!!
    אני ממש שמחה שאת אכן מאמינה בדרך שנבחרה עבורכם. אני לאורך כל התהליך ידעתי שזה משהו שאנחנו צריכים לעבור ולכן היה יותר קל בלי ה"למה" כל הזמן...
    וזה עשה לנו רק טוב ב"ה.
    כששומעים על הפריה מרחוק... זה נשמע מזעזע ומפחיד, בתכלס, כשאת בתוך התהליך, העניינים זורמים - אני לא מקלה ראש ואומרת שזה פאן, אבל צריך לאגור כוחות נפשיים ולהיכנס לתהליך כפרוייקט לילד. יהיו רגעים קשים, יהייה בכי, כואב - לא ממש - הלב משחק כאן תפקיד יותר משמעותי מעיניין הכאב הפיזי.
    אצלנו גם מדובר בזרע "מזעזע" כפי שרשמת. וכמו שאני אומרת תמיד, מספיק זרעון אחד ליצור תינוק מדהים !!! אצלנו זה קרה בהפריה הראשונה ( אחרי 4 הזרעות ) קיבלנו נסיך מדהים ב"ה ואח"כ עם הזרע ה"מזעזע" שלנו נכנסתי פעמיים להריון. קיבלתי נסיכה מדהימה בהפתעה ב"ה. ואח"כ שוב הריון שנפל ממש בתחילתו. כך שלא להתייאש וניסים אכן קורים ( במיוחד אם מאמינים בהם שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• אפשר גם לעודד,נכון?

לבעלי, בן 38 (הרופאים כמובן מזדעזעים מהגיל),עשה ספירת-זרע,יצא לו 1 (כשהמינימום 14 במורפולוגיה) וזאת לאחר ששתה בעידודי חליטת-תה סינית לחיזוק מאייל-פוליטי מצפת (תגוללי עליו), וכמובן שאני התחלתי לשתות לפני.
    אמרת שיש ניסים ברוך-השם..אז:
    10 דק' לאחר שקיבלתי תשובה-חיובית במקלון,הוא קיבל את שלו..
    נראה לנו שפשוט לפני לא היה לו אפילו 1,כי ניסינו 9 חוד'..
    אני הייתי אחרי-הפלה,שהסתבכה וגרמה לבעיות..ואני כמובן הייתי בת 35 (הרופאים נטרפו מזה..רצו לשלוח אותי ישר לטיפולים).
    התחלתי דיאטה,הליכות,תזונה,אמונה, לסדר את החיים (לסדר את הקן..זה מאוד עזר לי להתחיל את תק'-הקינון).

הוא התחיל לאכול אגוזי-מלך (אבץ)+טחינה וסלט..
    כמובן ללא קולה,עישונים,אלכוהול וכו'.

• שני,
    תודה קראתי והבנתי קצת יותר,
    אני מקווה שנעבור את זה בקלות ומהר עם תוצאה
  • השאיבה וההחזרה זה פעולה כואבת??
  • היי נויה,
    אנחנו באותה הסירה, גם אני לפני עם כל החששות ולא ממש יש לי מושג
    שני מקסימה ויכולה לתת לך המון מידע. הבנות פה יעזרו ויעודדו.
    אני יכולה לתאר לך רק את הצד שלי, גם אני התבאסתי והתייחסתי (ועדיין מתייחסת ) לבעלי בכפפות של משי[:D והרגשתי אין לאן לפנות.
    מצד שאני אני מרישה שעושים משהו ומתקדמים. לפני כן ניסינו והרגשנו חוסר אונים למה לא נקלט?
    אז עכשיו שיודעים למה ועכשיו גם יודעים מה לעשות (למרות שאצלינו זה כרגע עוד בדיקות)
    ואת יודעת שנעשה מה שצריך כדי להגיע להמיוחל!
    תהיה חזקה ואל תתבישי לשאול לא את הבנות ולא את הרואפים זכותך לדעת ולהבין כדי להיות בטוח ורגוע - גם זה חשוב

המון בהצלחה!!!!
  • השאיבה מתבצעת בהרדמה כללית, כך שאת לא מרגישה כלום. כשמתעוררים - וזה מאוד אינדבידואלי, יש כאלו שיש להן כמו כאבי מחזור ( מקבלים משככי כאבים ), סחרחורת קלה ובחילה מההרדמה ( שוב, אין לכולן ).
    ההחזרה היא כמו ההזרעה. מחדירים לך את הביציות המופרות בעזרת צינורית דקה מצוואר הרחם ( כמו בדיקה וגינלית ) אולי הספקולום ( המרחיב ) קצת כואב, אבל התהליך כל כך מדהים ( זה נעשה בהנחיית אולטרסאונד ), וכשאת רואה שמכניסים לך אל הרחם את הילדים הפוטנציאלים שלך, הכל מתגמד לעומת זה.
    התהליך של השאיבה וההחזרה אינו תהליך כואב ( אם כי לא נעים - כמו בדיקה וגינלית פולשנית- או לקיחת משטח פאפ ).
    אורי ונועם שלי... אהבת חיי !!! אמא אוהבת אתכם הכי בעולם !!!
    שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• קודם כל זה לא נורא!
  • שלום נוי!
    הבנות הסבירו לך כבר כל-כך יפה מה שיקרה.
    אז אני רוצה רק לאחל לך המון המון המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה