היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מחזור אחרון התחיל ב- 25.7 (המחזור התחיל לאחר 27 ימים ולפני התחיל לאחר 25 ימים מהמחזור הקודם).
האם אני יכולה כבר לעשות את בדיקת ההריון הביתית ?? (למעשה היום ה- 28 מהמחזור...).
המתח הורג אותי... : ) שאלה נוספת- אם הייתי רגילה לשתיית 3 כוסות קפה חזק ביום. האם אוכל להמשך עם 2 כוסות קפה ללא מצפון ? צריך להאמין ... : )
9 תגובות
עמוד 1
עדיף להמנע מקפה, במיוחד קפה שחור ואז מצפונך יהיה נקי! בדיקה ביתית אני הכלל לא ממליצה, אבל ביום חמישי לכי לעשות ישר בדיקת דם. הבדיקה הביתית תראה לך שלילי עכשיו, כי אם את בהריון ההורמון עוד לא הגיע לשתן. עוד מעט הוא יגיע לדם, לכן עדיף בדיקת דם שהכי מדויקת אמינה היא בחינם! ונותנת תוצאה מוקדם יותר מהבדיקה הביתית. אבל אם את לא רוצה בדיקת דם תעשי ביתית רק בשבוע הבא, ןגם אז יכול להיות הריון אבל הבדיקה תראה שלילי.
הבנתי.... אני מודה לך על התשובה ! כל כך קשה להחזיק את עצמי במצב הזה... !!! צריך להאמין ... : )
היי גם אצלי המחזור האחרון ב 25/07 אתמול היה היום ה - 28 כלומר אתמול הייתי צריכה לקבל (המחזור שלי די סדיר - כל 28 יום) המתח כבר חירפן אותי לגמרי היום אבל אני לא מתכוונת לעשות בדיקה לפני שיהיה איחור לפחות של שלושה ימים כי כבר קרה לי שהיה לי איחור של יומיים ואז קיבלתי :-( מה גם שיש לי כאבי מחזור ואין לי שום רגישות בחזה ... נקווה לטוב
בנות, קשה אך תתאזרו בסבלנות ואל תקדימו את המאוחר,מי כמוני יודעת כמה זה מסקרן והמתח הורג .......
אני ממליצהלחכותלאיחור רציני של כמה ימים 5 לפחות כי לפעמיים המחזור מאחר מסיבות שונות ומלחץ.. אני עשיתי בדיקה ביתית רק אחרי 8 ימים ..ואז גיליתי
חכו קצת הסבלנות משתלמת..בהצלחהה מחזיקה
"הבוטח בה' חסד יסובבהו"
עוד יום עבר... למעשה רק יום איחור.. אבל המתח... ובעלי כבר עם ציפיות בשמיים..
נעמונת, מתי את מתכוונת לעשות את הבדיקה? מחזיקה אצבעות אני לא בטוחה שאוכל להתאפק עד יום חמישי ....
_________________________ צריך להאמין ... : )
לחכות בסבלנות, אבל לכי ישר על בדיקת דם!
היי סלע אני לא יודעת המתח הורג גם אותי אני מפחדת להתאכזב ומצד שני אני כבר רוצה לדעת בין אם התשובה חיובית ובין אם היא שלילית מה את אומרת, לעשות היום?
אני לא יודעת... אין לי ניסיון בזה (באיחור במחזור) וכולן ממליצות לא לעשות עדיין. אם אני ממש לא אתאפק.. אולי אעשה מחר בבוקר. _________________________ צריך להאמין ... : )